El Femení visita l’Exposició del Referèndum de l’Espai Barça

El Femení visita l’Exposició del Referèndum de l’Espai Barça

El Club segueix divulgant els detalls de la consulta de diumenge sobre el finançament del projecte patrimonial entre els seus equips professionals i col·lectius de la família blaugrana

La família esportiva del Club segueix passant per la carpa de l’Exposició de l’Espai Barça, situada en l’esplanada del Camp Nou, per conèixer de primera mà el projecte i l’operació del finançament que serà objecte de consulta el proper 19 de desembre. Aquest divendres, després de l’entrenament matinal previ al partit davant del Rayo, ha estat el torn del primer equip femení de futbol per conèixer l’exposició, en el marc de les visites que estan fent tots els conjunts professionals durant les setmanes prèvies a la votació, que per primera vegada a la història es farà de manera telemàtica aquest diumenge.

El directiu Xavier Puig ha encapçalat una expedició que ha conegut amb gran interès tots els detalls del projecte. En finalitzar la visita, Marta Torrejón, una de les capitanes, s’ha mostrat encantada amb el que havia vist: “És una experiència molt bona que t’expliquin de primera mà tot el projecte. Des d’aquí tot el suport i esperem a veure la votació. El futur del Camp Nou és com el nostre: mirem cap endavant, amb un aspecte de millora”.

En aquestes visites s’ha posat èmfasi en el respecte per la història del Camp Nou i la necessitat de trobar solucions per portar el Club i el seu Estadi al segle XXI, convertint-lo en un referent arquitectònic i en matèria de sostenibilitat. Els protagonistes han conegut els detalls i virtuts del futur Camp Nou i del nou Palau Blaugrana gràcies a una simulació audiovisual que permet veure algunes de les millores que s’han introduït en el projecte, com la nova tercera graderia.

Torn pels veterans i el Casal de l'Avi

En aquests darrers dies d'exposició, avui divendres també ha estat el torn de visita dels membres del Casal de l'Avi Barça i de l'Agrupació de Jugadors del FC Barcelona. Els representants d'aquests col·lectius que acumulen un gran bagatge de barcelonisme han repassat una exposició que honora el passat amb imatges de la configuració i construcció del Camp Nou, i mira cap al futur amb tots els detalls i les explicacions del nou projecte de l'Espai Barça.

Els membres del Casal de l'Avi i de l'Agrupació de Jugadors han estat rebuts  per la vicepresidenta Elena Fort, i han seguit amb detall totes les explicacions dels executius del Club que han presentat el projecte.

La jornada de visites ha acabat a la tarda amb una segona visita d'alumnes i familiars de la Barça Escola, un col·lectiu al qual ja se li va dedicar fa una setmana una primera sessió informativa, i que ha mostrat molt interès en conèixer el projecte que ha d'impulsar al Barça cap al futur.

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut