Els equips juvenils A i B de futbol visiten l’Exposició de l’Espai Barça

Els equips juvenils A i B de futbol visiten l’Exposició de l’Espai Barça

Les plantilles al complet, a més dels cossos tècnics i el directiu responsable del Futbol Formatiu, Joan Soler, han conegut de primera mà els detalls del projecte

Els equips esportius del FC Barcelona continuen visitant l’Exposició sobre el Referèndum de l’Espai Barça situada a l’esplanada del Camp Nou per conèixer el projecte de remodelació de les instal·lacions del Club. Aquest dijous ha estat el torn dels equips Juvenil A i B de futbol, que han completat una visita guiada per l’Exposició i han rebut les explicacions detallades del que ha de ser el futur del Camp Nou i el Palau Blaugrana, abans de la votació per al seu finançament del proper diumenge 19.

 

El directiu responsable del Futbol Formatiu, Joan Soler, ha acompanyat els equips en la seva visita a l’exposició. També hi han estat presents els cossos tècnics de tots dos equips, encapçalats pels entrenadors Òscar López i Ibán Cuadrado. Tots ells han estat molt atents a les explicacions de com serà el Nou Camp Nou, quin impacte tindrà en el futur del Club i com es finançarà el projecte que ha de situar al Barça al capdavant d’Europa quant a instal·lacions esportives.

Miki Juanola, capità del Juvenil A, ha declarat que “com a soci, culer i jugador del Barça és un orgull veure com el Club continua creixent i que va reiterant el que és, el millor club del món. És un plaer venir a l’Exposició i comprovar com la gent s’implica amb el Club i veure aquest projecte, que és meravellós, engrescador i motiva moltíssim”.

Veient l’exposició, a Miki Juanola, a l’igual que a tots els seus companys, li ha passat pel cap la idea de poder jugar eun dia en el nou Camp Nou: “Sent soci i jugador és un somni debutar un dia amb el primer equip. Poder-ho fer amb l’estadi remodelat i amb aquest projecte, és encara més gran, un somni que tan de bo es pugui fer realitat”.

Per la seva banda, Toni Caravaca, capità del Juvenil B, ha reconegut que “hi ha un gran projecte que ens pot donar un bon futur com a Club”, i ha coincidit amb Juanola a l’afirmar que “el nostre somni sempre és arribar a jugar al Camp Nou, i si ens trobem un Nou Camp Nou la il·lusió encara és fa més gran”.

Visita de patrocinadors 

També s’ha efectuat avui una visita amb representants de diferents patrocinadors, els quals han pogut conèixer el projecte i les instal·lacions que han de significar la modernització del Club, obrint noves possibilitats de col·laboració amb els seus partners i nous recursos en el seu camí cap al futur. Els visitants han conegut els detalls i virtuts del futur Camp Nou i del nou Palau Blaugrana gràcies a una simulació audiovisual que permet veure algunes de les millores que s’han introduït en el projecte, com la nova tercera graderia, o el doble anell VIP que permetrà augmentar les possibilitats comercials i optimitzar l’obtenció d’ingressos.

Darrera sessió per a socis

A la tarda es tancarà el calendari de sessions informatives que s’han celebrat les darreres setmanes amb presència de socis i sòcies que han volgut assistir per conèixer el projecte de prop i rebre les explicacions dels directius i executius del Club. En aquesta darrera sessió participarà el directiu Juli Guiu. Aquestes sessions s’han efectuat de manera presencial, amb inscripció prèvia, i amb entrades exhaurides en les sis que s’han organitzat. Per aquells socis o sòcies que no es podien desplaçar fins al Camp Nou, també s’han organitzat tres sessions virtuals, que s’han celebrat de manera telemàtica en català, castellà i anglès.

Després del pas dels equips juvenils i dels representants dels patrocinadors, demà divendres està programada la presència de la plantilla del primer equip femení de futbol, que posarà fi a les visites que han efectuat els diferents equips i altres col·lectius del Club a l’exposició que es tancarà aquest dissabte.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut