Primer trimestre notable

Primer trimestre notable

Els equips Infantil, Cadet i Juvenil són líders de Divisió d’Honor, l’Aleví és segon i el Barça B és onzè a Segona Divisió

Les competicions de base s’han reprès aquest cap de setmana a Catalunya amb tres victòries i un empat per als equips formatius del Barça de futbol sala. En el doble enfrontament amb Les Corts UBAE, un empat de l’Aleví (2-2) i una victòria del Juvenil (5-3). I dues victòries també de l’Infantil i el Cadet en els partits a Caldes (1-9 l’Infantil i 2-5 el Cadet).

A Segona Divisió, el Barça B va caure contra el líder, el Noia (2-5), en un partit amb l’al·licient afegit del duel paterno-filial Xavi Closas-Nil Closas. 

Balanç del primer terç de la temporada

Passats tres mesos des de l’inici de les competicions, el Barça lidera en tres de les cinc categories formatives: Infantil, Cadet i Juvenil. A més, l’equip Juvenil només ha cedit un empat en dotze jornades de lliga; i el Cadet i l’Infantil també només han cedit un empat en deu jornades.

A la Divisió d’Honor Aleví el Barça és segon a tres punts del líder Industrias, i ha cedit un empat i una derrota en deu partits.

I el filial és onzè a Segona Divisió després d’una ratxa negativa d’una sola victòria en els últims quatre partits. Els de Closas tenen l’oportunitat de trencar la mala dinàmica en el duel de filials a la pista de Movistar Inter B el proper dissabte a les 17h. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut