Estrella Roja – Barça: Victòria a l’infern de Belgrad (69-76)
Ofert per

Estrella Roja – Barça: Victòria a l’infern de Belgrad (69-76)

Gran partit dels de Sarunas Jasikevicius, que aconsegueixen endur-se el triomf en el sempre difícil Aleksandar Nikolic Hall

El Barça de bàsquet ha sumat la tretzena victòria a la Eurolliga contra l’Estrella Roja (69-76), gràcies a l’encert des de la línia de tres i a un gran Nigel Hayes-Davis (14 punts, vuit rebots i tres assistències). D’aquesta manera, els de Sarunas Jasikevicius tornen de Belgrad amb una victòria, la setena consecutiva, que els manté com a líders de la competició.

 

Estira i arronsa

El Barça ha sortit molt endollat. Les cistelles de Sanli i Mirotic, que ha forçat un dos més un quan encara no havien passat ni dos minuts, han permès als de Saras començar amb un parcial de 5-0. L’encert des de la línia de tres de Sergi Martínez, sumat a un gran Sertac Sanli, que també s’ha animat a tirar de tres, han permès ampliar el seu avantatge en el marcador i aconseguir un marge d’11 punts (5-16) a l’equador del primer quart. Tot i això, l’equip local no ha baixat els braços i ha aconseguit apropar-se en el marcador al final del primer quart (13-20).

El segon quart ha començat de manera totalment antagònica al primer, amb un Estrella Roja molt seriós defensivament i encertat en atac, que ha aconseguit avançar-se en el marcador per primer cop gràcies a un parcial de 10 a 2.  El matx s’ha convertit en un estira i arronsa entre dos equips molt durs en defensa i els blaugranes només han aconseguit anotar 14 punts en el segon període (31-34).

Gran encert des del triple

A la represa, tres triples seguits del Barça, obra de Laprovittola, que n’ha fet dos, i un altre de Hayes-Davis, han permès als catalans ampliar el seu avantatge en el marcador fins als vuit punts. Malgrat el gran inici blaugrana, els locals ha aconseguit apropar-se un altre cop (44-47) fins que dos triples seguits de Roland Smits i Nigel Hayes-Davis han tornat a augmentar la diferència a favor dels culers. L’encert en el tir del jugador nord-americà ha estat decisiu perquè els blaugranes hagin tancat el tercer quart amb el seu màxim avantatge en el partit (49-61).

El Pionir no baixa els braços

A l’últim tram de partit, el Pionir ha fet gala de la seva fama d’ambient infernal i ha acompanyat un Estrella Roja que, tot i que arribats a l’equador de l’últim període encara perdia per 10 punts, ha estat capaç de retallar distàncies fins a situar-se a només tres punts (68-71). Finalment, però, dos tirs lliures de Mirotic, sumats a una gran defensa blaugrana i un triple de Kuric a menys de 30 segons, han segellat la victòria per a un Barça que suma set victòries seguides a la competició (69-76).

LA FITXA

Estrella Roja, 69
Barça, 76

Estrella Roja: Nate Wolters (11), Austin Hollins (2), Nikola Kalinic (15), Luka Mitrovic (15), Ognjen Kuzmic (4) -cinc inicial-, Stefan Lazarevic (-), Dejan Davidovac (8), Branko Lazic (-), Ognjen Dobric (-), Nikola Ivanovic (4), Stefan Markovic (8), Maik Zirbes (2).

Barça: Nico Laprovittola (6), Kyle Kuric (8), Sergi Martínez (6), Nikola Mirotic (10), Sertac Sanli (11) –cinc inicial-, Brandon Davies (6), Dante Exum (-), Rolands Smits (11), Nigel Hayes-Davis (14), Pierre Oriola (2), Rokas Jokubaitis (2), Michael Caicedo (-). 

Parcials: 13-20 / 18-14 / 18-27 / 20-15 

Àrbitres: Carmelo Paternico, Gytis Vilius, Elias Koromilas

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut