PRÈVIA - FC Barcelona-Boca Júniors: Partidàs en honor a Maradona

PRÈVIA - FC Barcelona-Boca Júniors: Partidàs en honor a Maradona

Els de Xavi disputen aquest dimarts la Maradona Cup contra Boca Juniors a a Riad (Àrabia Saudita) i en directe per Barça TV+

Arriba la Maradona Cup, el partit que ret homenatge a Diego Armando Maradona quan es compleix el primer aniversari de la seva mort. El matx se celebrarà a Riad, l'Aràbia Saudita, davant el Boca Júniors (18 hores, hora de Barcelona). La Maradona Cup es podrà seguir en directe per Barça TV+ i pel canal de televisió Barça TV.


Els precedents

Fins ara, el Barça i el Boca Juniors s'han enfrontat deu vegades, l'última al Trofeu Joan Gamper del 2018, en un partit que es va acabar amb la victòria dels blaugranes. A més, questa serà la segona vegada que el primer equip visiti l’Aràbia Saudita, atès que ja hi va viatjar el gener del 2020 amb motiu de la celebració de la Supercopa.

Aquest dimarts serà la primera vegada que els dos equips s'enfrontin en aquest país d'Orient Mitjà, en un duel en què s'enfrontaran dos dels clubs històrics en els quals va militar Maradona. Una trobada que busca reconèixer el llegat del Pelusa, considerat un dels millors jugadors de la història, i que va morir el 25 de novembre del 2020.


Convocatòria de 28 jugadors

Per la Maradona Cup el tècnic blaugrana ha decidit convocar 28 futbolistes. Es tracta de Ter Stegen, Dest, Piqué, R. Araujo, Sergio, Riqui Puig, O. Dembélé, Dani Alves, Demir, Neto, Coutinho, Lenglet, L. De Jong, F. De Jong, O. Mingueza, Umtiti, Eric, Iñaki Peña, Nico, Jutglà, Gavi, Balde, I. Akhomach, Álvaro Sanz, Comas, Mika Mármol, Matheus i Guillem Jaime. Ez Abde no viatja a causa de temes burocràtics. 

Xavi: "Venim amb ganes de fer bé les coses"

A la roda de premsa prèvia al partit d'aquest dimarts el tècnic blaugrana ha assegurat que "venim amb ganes de representar el Barça i fer bé les coses, canviar el xip i canviar la dinàmica, tornar a l'alegria i els bons resultats". A més, recalca: "No passem pel millor moment, però ens hem de refer i donar bona imatge, i acabar de la millor manera l'any". Quant a Dani Alves, el lateral ha explicat: "Estic nerviós, després de tant de temps sense poder jugar al Barça. Però arriba el repte més important de la meva carrera per com està el Club. Intentarem fer-ho de la millor manera".  

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut