Una base sòlida

Una base sòlida

L’estructura de l’equip està assegurada de cara al futur

Fa unes setmanes es va anunciar la renovació del lateral esquerre Timothey N’Guessan fins al 2025 ampliant tres temporades més el lligam amb el FC Barcelona. A banda del francès, el Club també va anunciar a finals d’octubre la renovació fins a l’estiu del 2026 de l’extrem de Sabadell Aleix Gómez

Amb la incorporació de Youssef Ben Ali al mes de novembre per cobrir la baixa de llarga durada de Luis Frade, que va ser intervingut de la ruptura del lligament encreuat anterior, el FC Barcelona complementa una que está consolidada de cara al futur. 

Tot i que el Ben Ali va signar per un mes, el Club podria intentar allargar el seu vincle si el rendiment és satisfactori. En tot cas, un cop acabin la primera volta de la Lliga Sacyr Asobal i la Lliga Regular de la Champions, el Barça no trobarà restriccions al mercat per buscar un altre jugador en la posició de pivot.

Quatre jugadors fins al 2025

De l’actual equip blaugrana, quatre jugadors acaben el seu contracte l’estiu del 2025. El primer en signar fins l’any 2025 va ser Aitor Ariño, qui va formalitzar una ampliació del seu contracte el juliol del 2020.

El francés Melvyn Richardson, arribat aquest estiu al club blaugrana, es va comprometre amb el Barça per quatre temporades, fins el juny de 2025.

També acaben contracte al juny de 2025 dos jugadors importants a l’equip, com són el capità Gonzalo Pérez de Vargas i el central Luka Cindric. L’internacional espanyol i el croat van signar al setembre del 2020 les seves renovacions fins a la finalització de la temporada 2024-2025, tot i que aquests moviments no es va arribar a fer públic per l’anterior junta i tampoc per la junta gestora posterior.

Blaugranes per dues temporades més

Luis Frade, Blaz Janc, Domen Makuc i Dika Mem acaben el seus respectius contractes al final de la campanya 2023/24.

Frade va arribar al Barça l’estiu del 2020 provinent de l'Sporting i després d’una bona primera temporada, el portuguès va lesionar-se de gravetat i s’estarà uns set mesos allunyat de les pistes.

Els dos eslovens també van arribar a la disciplina culer al 2020 i tenen contracte en vigor per aquesta temporada i dues més.

Per la seva banda, el francès Dika Mem també està lligat al club fins la campanya 2023-2024. Mem va arribar al Barça la temporada 2016/17 provinent del Trembla-en-France i, en aquestes cinc temporades i mitja temporades vestint la samarreta blaugrana s’ha convertit en un dels millors jugadors del món a més del tercer capità de l’equip.

Vinculats fins el juny del 2023

Hi ha quatre jugadors que mantenen un vincle amb el Club fins el juny del 2023. És el cas del francès Ludovic Fàbregas, que va arribar al Barça el juny del 2018 i és el pivot titular i una referència dins del camp per als seus companys tant en defensa com en atac.

Els dos brasilers, Haniel Langaro i Thiagus Petrus, també tenen contracte amb el Barça fins el mateix estiu. D’altra banda, el club pot executar una opció per allargar fins la temporada 2022-2023 el contracte d’Ali Zein, l’egipci que va arribar aquest juliol a Barcelona.

Només dos acaben aquest estiu             

De l’actual plantilla de Carlos Ortega, només dos jugadors finalitzen el seu contracte el proper mes de juny del 2022. Aquests són el porter argentí Leo Maciel, que va signar per una temporada, i l’internacional espanyol, Ángel Fernández, que també va arribar al Barça amb una vinculació per un curs.

Ortega i Svensson, fins al 2024

Pel que fa al cos tècnic, tant Carlos Ortega com el seu ajudant, Tomas Svensson, que van arribar l'estiu passat al Club, tenen signat un contracte fins la finalització de la temporada 2023/24.

El malagueny va arribar a Barcelona com a entrenador després d’haver estat a l’Antequera, el Veszprém i el Hannover alemany, entre d’altres. Per la seva banda, Svensson havia estat els darrers anys al Magdeburg alemany.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut