Juvenil A – Atl. Baleares: Golejada per seguir líders (4-0)

Juvenil A – Atl. Baleares: Golejada per seguir líders (4-0)

Victòria amb golejada dels d’Òscar López per seguir a la part més alta de la classificació

Gran victòria del Juvenil A d’Òscar López en la quinzena jornada de la Divisió d’Honor Juvenil que els permet seguir líders una jornada més (4-0). Un encertat Luzzi, que ha marcat un hat-trick en els primers 45 minuts, i un molt bon joc col·lectiu han estat massa per un defensiu Atlético Baleares

Domini culer

Els d’Òscar López han començat el partit molt intensos. Al minut 5 Luzzi ha firmat un gran gol que ha aprofitat una centrada lateral d’Àlex Valle per firmar una rematada precisa de taló dins de l’àrea petita (1-0, min 5). Tot i això, el gol no ha canviat el guió del partit. Els balears seguien amb la lineal defensiva molt baixa i els blaugranes tenien el control absolut de la possessió. 

Aquest domini local s’ha confirmat al minut 20 quan Luzzi ha marcat el seu segon gol. A partir d’aquest moment, l’Atlético Baleares ha intentat estirar-se més per poder generar ocasions, però la superioritat tècnica i física dels blaugranes s’ha seguit mantenint. Just abans del descans, Luzzi ha aprofitat una nova ocasió per anotar el tercer de l’equip (3-0, min 40). El davanter centre culer ha acabat una primera meitat de domini blaugrana anotant un hat-trick.

A la segona meitat, el Juvenil A ha seguit dominant el partit. L’avantatge en el marcador ha permès als culers jugar amb més tranquil·litat i les ocasions han seguit caient del costat blaugrana. No obstant les nombroses ocasions locals, en la segona meitat tan sols hi ha hagut un gol i l'ha marcat Chadi Riad a la sortida d’un córner (4-0, min 55). 

Fitxa tècnica: 

Juvenil A, 4
Atl. Baleares,

Barça: Rafús, Mini Juanola, Arnau Casas, Chadi Riad (Gerard, min 71), Alex Valle, Casadó, Juanda (Saidou, min 58), Aleix Garrido (Alastuey, min 58), Luzzi (Víctor, min 71), Txus Alba i Josep Cerdà. 

Atl. Baleares: Lluch, Riera, Rigo (Terrassa, min 52), Dennis (Andreu, min 66), Gorka (Luca, min 52), Mario, Florit i Israel (Maiki, min 83). 

Gols: 1-0 Luzzi (5’), 2-0 Luzzi (20’), 3-0 Luzzi (40’), 4-0 Chadi Riad (55’).

Àrbitre: Lluis Espallargas.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut