Lenovo Tenerife – Barça: Continua la dinàmica guanyadora (60-75)
Ofert per

Els culers, només dos dies després de la gran victòria contra el Reial Madrid, sumen un nou triomf a la pista del conjunt canari

Onzena victòria a l’ACB per als de Saras contra el Lenovo Tenerife (60-75). Els blaugranes s’han imposat a partir d’una gran defensa i un domini en el rebot que ha anul·lat el gran joc ofensiu dels de Txus Vidorreta. Els culers més destacats han estat Nikola Mirotic, amb 18 punts i sis rebots, i Hayes-Davis, amb 14 punts i cinc rebots. Dante Exum ha fet el seu debut en lliga anotant vuit punts i repartint dues assistències.

Lleuger domini culer

L’inici de partit ha estat de tempteig per part dels dos equips. S’ha vist un Barça molt atent en les rotacions defensives, mostrant un gran encert en aquesta fase del joc. Gràcies a aquesta concentració i intensitat defensiva, els de Saras han pogut contrarestar de manera eficaç el joc ofensiu dels locals, però no estaven tenint massa encert en les bones situacions ofensives que estaven trobant. Amb tot això, el resultat al final del primer quart ha estat un igualat 15-14.

En el segon quart, el Barça ha començat a trobar l’encert en la fase ofensiva. A partir d’un Mirotic entonat, els de Jasikevicius s’han trobat més còmodes a la pista i han pogut començar a escapar-se en el marcador. Finalment, els blaugranes han establert una distància de sis punts amb la que han marxat als vestidors (27-33).

Escapada a partir de la defensa

En els primers instants de la represa el Barça ha donat continuïtat als bons minuts finals de la primera meitat per seguir ampliant la distància. Els culers han pujat encara més el nivell defensiu trobant un gran domini tant en els rebots defensius com en els ofensius que els ha permès tenir parcials de fins a 12 punts. Als minuts finals de quart, el Lenovo Tenerife, liderats per l’exblaugrana Marcelino Huertas han tingut una breu reacció que els ha fet acabar el quart a vuit punts (45-53).

En el darrer quart és on els blaugranes han acabat de aconseguir la distància que els ha permès sumar l’onzena victòria de la temporada a competició domèstica. Els de Jasikevicius han seguit dominant el rebot defensiu i no han deixat que el Tenerife estigues còmoda en atac en cap moment del partit. Això ha permès al Barça poder tenir atacs de més qualitat que han acabat amb cistelles fàcils. Poc a poc la distància ha anat augmentat fins a arribar als 15 punts de diferència finals que han tancat el partit (60-75). D’aquesta manera els blaugranes inicien amb victòria una sèrie de tres partits que hauran de disputar en tan sols sis dies fora de casa.