Barça B – Atlètic Balears: Revertir la dinàmica amb l’afició

Barça B – Atlètic Balears: Revertir la dinàmica amb l’afició

[12 hores, Esport3 i Footters] El filial blaugrana afronta l’últim partit de l’any a l’Estadi Johan Cruyff amb l’objectiu de tornar al camí de la victòria

El Barça B afronta aquest diumenge l’últim partit de l’any a l’Estadi Johan Cruyff. I ho farà davant l’Atlètic Balears amb l’objectiu de canviar la dinàmica negativa de tres derrotes consecutives (12 hores, Esport3 i Footters). El filial blaugrana s’ha caracteritzat per fer-se un equip fort a casa, i ho ha demostrat des de l’inici de temporada. Només el San Fernando en l’anterior jornada va poder emportar-se els tres punts. 

Així doncs, el conjunt que dirigeix Sergi Barjuan vol recuperar el bon joc i el rumb que el va portar a encadenar sis jornades consecutives sense perdre. Per fer-ho haurà de superar el conjunt balear, que tot i que arriba al partit després de cedir la primera derrota com a local en la passada jornada davant el Sevilla Atlético (0-2), està realitzant una gran temporada i actualment, és segon classificat amb 29 punts.

“Si volem fer-nos forts a la Lliga, la base és seguir forts al Johan Cruyff”. Són paraules del tècnic del filial blaugrana en la prèvia del partit, davant un rival que ha sumat 12 de 21 punts, a domicili. Barjuan ha alertat que l’equip ha de continuar fent del Johan un fortí, tal i com ho era fins la derrota del San Fernando. “L’única manera de revertir la dinàmica negativa és seguir amb la nostra identitat i creure en nosaltres mateixos”, sentencia. 

El tècnic que facilitarà la llista de convocats el mateix diumenge al matí, no podrà comptar amb Ferran Jutglà, convocat amb el primer equip per disputar l’Osasuna – Barça, ni els lesionats Jandro, Peque i Igor Gomes. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut