Paris Saint-Germain - Barça: Empat per tancar l'any a la Champions (28-28)

La reacció barcelonista no ha estat completa i els culers s'han endut un punt a la sempre complicada pista parisenca

Reacció incompleta. El Barça, que ha començat amb mal peu a la pista del PSG, ha empatat (28-28) en el darrer partit de la Champions del 2021. Langaro i Gonzalo Pérez de Vargas han dinamitat els culers, que no han pogut amarrar la victòria en els darrers instants.

Els culers, a remolc

No ha estat un bon inici per als culers al Stade Pierre de Coubertin. El PSG ha portat la batuta del joc i de l'electrònic i, consegüentment, s'ha desenganxat dels de Carlos Ortega. Cinc dianes ha estat la màxima renda del conjunt francès en una primera part que ha començat erràtica per al Barça. Capaç de solucionar aquesta manca d'efectivitat i igualar l'empenta parisenca.

Reacció barcelonista...

De la mà d'un inspirat Langaro, màxim realitzador barcelonista del primer període amb quatre dianes, i un salvador Maciel, els barcelonistes s'han aproximat en el marcador. L'escalada s'ha aturat en el 17-15 del descans, però represa al començament de la segona meitat. Moment quan el FC Barcelona, dinamitat per les aturades de Pérez de Vargas i l'augment de les prestacions en defensa, s'ha situat per davant per primera vegada: 20-21 (min. 41)

Ara bé, la falta d'encert i les intervencions del 12 rival han contingut l'enlairada culer. En conseqüència, només s'ha vist una diferència de dos gols. Catapultada al +3 per la immensitat de Pérez de Vargas, que igual que la resta de barcelonistes, no s'han arronsat davant l'ambient ensordidor de la pista francesa.

... incompleta

La mà calenta del 37 barcelonista i la concentrada rereguarda no han estat suficients per negar l'empat a 27 quan faltaven dos minuts per a la conclusió. Una igualada que ha imperat fins al final: 28-28. D'aquesta manera, el Barça ha tancat l'any 2021 a la Champions sumant un punt a la pista del PSG.

Paris Saint-Germain, 28
Barça, 28

Paris Saint-Germain: Gerard (-), Solé (8), Remili (6), Karabatic (1), Steins (1), Ntanzi (-) i Keita (1) -set inicial- Genty (-), Kristopans (1), Grebille (3), Kounkoud (2), Toft Hansen (1), Syprzak (1), Hansen (2) i Prandi (1)
Barça: Pérez de Vargas (-), Aleix Gomez (5), Dika Mem (4), Cindric (3), Fábregas (2), N'Guessan (2) i Ariño (-) -set inicial- Maciel (1), Janc (1), Ali Zein (1), Langaro (7), Ben Ali (2) i Petrus (-)

Parcials: 5-2; 8-3; 10-6; 12-8; 14-12; 17-15 // 20-18; 20-20; 21-22; 23-24; 24-27; 28-28

Àrbitres: Bojan Lah i David Sok