Una representació del Barça B i de la Barça Escola visiten l’Exposició del Referèndum de l’Espai Barça

Una representació del Barça B i de la Barça Escola visiten l’Exposició del Referèndum de l’Espai Barça

El Club segueix divulgant els detalls de la consulta sobre el finançament del projecte patrimonial entre els seus equips professionals i col·lectius de la família blaugrana

La família esportiva del Club segueix passant per la carpa de l’Exposició de l’Espai Barça, situada en l’esplanada del Camp Nou, per conèixer de primera mà el projecte i l’operació del finançament que serà objecte de consulta el proper 19 de desembre. Aquest dijous han estat una representació del Barça B i de la Barça Escola els que han conegut l’exposició en el marc de les visites que estan fent tots els equips professionals durant les setmanes prèvies a la votació, que per primera vegada a la història es farà de manera telemàtica.

El tècnic Sergi Barjuan i els capitans Arnau Comas, Arnau Tenas, Guillem Jaime i Álvaro Sanz, acompanyats del president del Barça B, Jordi Casals, han conegut tots els detalls del projecte de la mà del director de Patrimoni i Espai Barça, Ramon Ramírez.

“L’exposició és magnífica, es veu un projecte de futur espectacular. Destacaria la capacitat del Nou Camp Nou i el significat que té remodelar-lo. Són molts anys d’història, i hem d’afrontar aquest projecte amb noves expectatives”, ha recordat Arnau Tenas, porter del Barça B.

Durant la tarda també ha passat per aquesta exposició un grup d’alumnes de la Barça Escola, acompanyats dels seus familiars. Han estat una cinquantena de persones d’aquest col·lectiu les que han escoltat les explicacions sobre el projecte i el seu finançament, basat en els ingressos addicionals que aportarà el propi Espai Barça quan estigui acabat.

En aquestes visites s’ha posat èmfasi en el respecte per la història del Camp Nou i la necessitat de trobar solucions per portar el Club i el seu Estadi al S. XXI, convertint-lo en un referent arquitectònic i en matèria de sostenibilitat. Els protagonistes han conegut els detalls i virtuts del futur Camp Nou i del nou Palau Blaugrana gràcies a una simulació audiovisual que permet veure algunes de les millores que s’han introduït en el projecte, com la nova tercera graderia, o el doble anell VIP que permetrà optimitzar l’obtenció d’ingressos.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut