Primer Clàssic europeu del curs al Palau

Primer Clàssic europeu del curs al Palau

Els de Saras, amb el nouvingut Exum ja inscrit, volen seguir en el lideratge (divendres, 21h)

El Barça rep aquest divendres, a les 21h i en directe per DAZN i Movistar+, el Reial Madrid en la que serà la 14a jornada de l’Eurolliga. Aquest serà el segon clàssic del curs, després de la Supercopa Endesa, el primer a Europa. El Palau presentarà la millor entrada de la temporada en un matx en què podria debutar Dante Exum, que ja ha estat inscrit a l’Eurolliga.

El rival

És un dels millors equips de la competició i compta amb un dels rosters més complets, amb posicions triplicades. L’equip que entrena Pablo Laso és, juntament amb el Barça, el líder de l’Eurolliga amb un balanç d’11-2. El màxim anotador del conjunt blanc és l’aler pivot Guerschon Yabusele, amb 12,5 punts de mitjana, seguit del pivot Edy Tavares, amb 12.3. 

A banda de la seva fortalesa en el joc interior, el conjunt blanc compta amb homes de gran qualitat com els exblaugranes Hanga i Heurtel, Causeur, Rudy, Llull, Williams-Goss, Abalde, Taylor i Poirier, entre d’altres. A més, en l’últim partit a la Lliga Endesa ja va tornar a les pistes Anthony Randolph, que havia estat baixa de llarga durada.

El Barça

Afronta el partit amb les baixes de Calathes, Abrines i Higgins, però amb la incorporació de Dante Exum. El base-escorta australià ha completat els dos últims entrenaments de l’equip i podrà ser convocat per al partit si Sarunas Jasikevicius així ho considera. El Barça busca, amb l’ajuda del Palau Blaugrana, convertir-se en líder en solitari a Europa abans d’encetar una doble setmana de partits europeus a domicili.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut