Alex Abrines i Nick Calathes, a la Barça Store

Alex Abrines i Nick Calathes, a la Barça Store

Tots dos jugadors estaran presents aquest divendres, de 19:30h a 20:30h a l’espai de bàsquet

Alex Abrines i Nick Calathes, que actualment es troben recuperant-se del seus problemes físics, estaran presents aquest divendres, 10 de desembre, a l’Espai de bàsquet de la Barça Store del Camp Nou.

Tots dos compartiran, per espai d’una hora -de 19:30h a 20:30h- una estona amb els aficionats signant autògrafs i fent-se fotografies amb els que així ho vulguin. 

Així doncs, culers, no perdeu l’ocasió de conèixer dos cracs de l’equip de bàsquet!

Col·lecció Palau 50

Per commemorar el 50è aniversari del Palau Blaugrana, el Club ha creat una nova línia de roba per a tots aquells culers que vulguin celebrar aquesta efemèride amb peces de roba úniques.

Tots aquells socis abonats del Palau, així com les persones que hagin adquirit una entrada per al Barça – Reial Madrid, gaudiran d’un descompte del 20% en tots els productes de la col·lecció Palau 50.

A més a més, cal recordar que totes les persones que adquireixin la samarreta de joc de bàsquet en dies de partit, podran gaudir de l’estampació de manera gratuïta. Aquesta promoció és aplicable durant els dies que el Barça disputi partit europeu al Palau.

Audie Norris

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut