FC Bayern Munic – Juvenil A: Acabar amb bon sabor de boca

FC Bayern Munic – Juvenil A: Acabar amb bon sabor de boca

[16 hores, Bayern TV] El conjunt que dirigeix Òscar López tot i no tenir opcions ja de classificació, vol finalitzar la UEFA Youth League amb una victòria

El Juvenil A del FC Barcelona afronta l’última jornada de la fase de grups de la UEFA Youth League. Ho farà a Munic davant el FC Bayern (16 hores). Els blaugranes, ja eliminats, volen gaudir de l’últim partit de la màxima competició continental juvenil i aconseguir una victòria per acabar amb un bon sabor de boca. El partit servirà perquè els nois que dirigeix Òscar López segueixin creixent en la seva formació i agafin experiència en aquest tipus d’escenaris i partits. 

Tot i que el conjunt bavarès també està eliminat de la Youth League no posaran les coses fàcils als blaugranes. Els dos escuts parlen per si sols i tots dos voldran finalitzar la participació d’enguany europea amb una victòria de prestigi. El Juvenil A es va desplaçar aquest dimarts cap a Munic i van poder exercitar-se a les instal·lacions del conjunt bavarès. 

Partit per sumar experiència

El partit, que es disputarà al FC Bayern Campus, es disputarà en unes condicions climatològiques de ple hivern, sota zero, i amb alta probabilitat de neu. Davant de tot això, el tècnic Òscar López assegura que és un duel per agafar experiència i gaudir d’aquests escenaris: “És una competició excel·lent i hem de seguir apostant per l’aprenentatge i bagatge dels nois. Hem de saber resoldre situacions davant un gran rival”. En aquesta línia, Jorge Alastuey, que va marcar el gol de la victòria en l’última jornada de la Divisió d’Honor davant el Real Zaragoza, va declarar que l’equip està motivat per acabar amb bon sabor de boca: “Som el Barça i sempre sortim a guanyar i aquesta competició ens fa créixer molt com a futbolistes”. I va afegir: “És important fer un bon partit i aconseguir la victòria per afrontar el partit de Lliga del cap de setmana amb optimisme”.

Per aquest duel, el tècnic Òscar López ha convocat els següents 19 jugadors: Arnau Rafús, Miki Juanola, Pol Muñoz, Diego Almeida, Damián Canedo, Jorge Alastuey, Arnau Solà, Aleix Garrido, Txus Alba, Gerard González, Mamadou Saidou, Fabián Luzzi, Josep Cerdà, Estanis Pedrola, Ander Astralaga, Fermín López, Zacarías Ghailan, Víctor Barberà i Antonio Gómez.

En el partit de la primera volta els culers es van imposar per 2-0 a l’Estadi Johan Cruyff, en una tarda en què el Juvenil A es va exhibir. Tot i l’eliminació, els blaugranes volen finalitzar l’edició d’enguany de la UEFA Youth League amb un bon sabor de boca.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut