Entrades per al Sevilla-Barça disponibles per Penyes

Entrades per al Sevilla-Barça disponibles per Penyes

Les entrades per al desplaçament a Sevilla tenen un preu de 100 € i es pot viatjar amb el Club des de Barcelona.

El proper dimarts 21 de desembre a les 21.30 h es disputarà el Sevilla-FC Barcelona a la capital andalusa i les Penyes ja podeu sol·licitar les vostres entrades per animar l’equip.

Per poder demanar les entrades per al partit, les Penyes haureu de fer la vostra comanda mitjançant el portal de tràmits. Per al partit Sevilla - FC Barcelona teniu fins al diumenge 12 de desembre a les 23.59 h per fer les vostres peticions. Podeu demanar tantes entrades com necessiteu, tot i que això no implica una assignació directa d’aquestes, ja que dependrà del nombre de peticions rebudes i de les entrades disponibles.

Viatja amb el Club

FC Barcelona Desplaçaments també us ofereix la possibilitat de viatjar des de Barcelona amb el Club de manera segura i amb una oferta molt atractiva.

Per al partit Sevilla – FC Barcelona, el Club posa a disposició de socis i penyistes un viatge en avió amb estada d’una nit d’hotel a Sevilla. Per aquest desplaçament el preu del viatge és de 162€ per als socis i 198€ per als penyistes, quantitats a les quals caldrà sumar-hi els 100 € del preu de l’entrada.

Trobareu el programa del viatge i l’accés a la seva compra a l’enllaç següent:

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut