Unicaja Banco Sinfín - Barça: Al ritme de la imbatibilitat (31-34)

Unicaja Banco Sinfín - Barça: Al ritme de la imbatibilitat (31-34)

En un matx combatiu a Santander, els de Carlos Ortega s'han endut el 14è triomf en la Lliga Sacyr Asobal

El Barça segueix líder invicte la Lliga Sacyr Asobal. Contra l'Unicaja Banco Sinfín (31-34), ha arribat la 14a victòria barcelonista en 14 partits lliguers. Luka Cindric, amb deu dianes i vorejant la perfecció en el llançament, ha sobresortit en la faceta golejadora i ha estat el màxim anotador d'aquest partit lluitat.

Els locals controlen el domini culer...

Ben aviat, al Pabellón La Albericia, Luka Cindric ha començat inspirat i ha conduït la batuta culer en el lluminós. El croat ha estat el principal argument ofensiu dels blaugranes en una primera part d'avantatges curts barcelonistes; la màxima renda ha estat de tres dianes. L'efectivitat de Janc, Aleix Gómez i Ali Zein tampoc ha desenganxat els de Carlos Ortega en l'electrònic. Equilibrat al final de la primera part: 14-16.  

... però se certifica la victòria barcelonista

El guió no s'ha reescrit en la segona part. Perquè el Barça ha continuat dominant el matx i mantenint la calma en un pavelló càntabre d'ambient hostil. Les distàncies breus s'han mantingut en el marcador, però en cap moment els culers han vist perillar la 14a victòria lliguera. Sota la direcció del 25 culer, escudat per noms com els de Gonzalo Pérez de Vargas, clau amb dues intervencions salvadores, i N'Guessan, amb dianes resolutives i un 100% d'efectivitat, els culers s'han endut aquest triomf treballant a Santander. 

Així doncs, el Barça ha tancat el darrer matx a domicili de la primera volta amb un nou triomf. Ara, els de Carlos Ortega tindran l'objectiu de tornar a sumar dos punts abans de tancar la primera volta Lliga al Palau Blaugrana. Però, abans, hi ha un sempre atractiu partit de Champions a la pista del Paris Saint-Germain (dijous 9 de desembre a les 20.45 hores). 

FITXA DEL PARTIT 

Unicaja Banco Sinfín, 31
Barça, 34

Unicaja Banco Sinfín: Ernesto Sánchez (-), Muñiz (3), Blázquez (1), Lastra (1), Basualdo (1), Óscar García (3) i David Roca (5) -set inicial- Pau Guitart (-), Diogenes Cruz (2), Alberto Pla (4), Leonardo Alonso (-), Ramiro Martínez (4), José Manuel Herrero (1), Nicolás Zungri (3) i Castro (3)
Barça: Pérez de Vargas (-), Janc (3), Cindric (10), Ángel Fernández (2), Langaro (2), Ben Ali (2) i Richardson (3) -set inicial- N'Guessan (4), Alexi Gómez (3), Thiagus Petrus (-), Makuc (1), Fàbregas (2) i Ali Zein (2)

Parcials: 3-3; 6-8; 9-12; 13-14; 14-16; 16-18 // 18-21; 21-23; 22-25; 26-29; 28-32; 31-34

Àrbitres: Víctor Navarro Baquero i Fernanda Espino Guerra

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut