L’Anadolu Efes, el primer rival d’un desembre trepidant

L’Anadolu Efes, el primer rival d’un desembre trepidant

Duel de nivell a Istanbul entre els dos últims finalistes de l’Eurolliga (divendres, 18:30h)

El Barça visita aquest divendres, a les 18:30h i en directe per Movistar+ i DAZN, l’Anadolu Efes en la que serà la 13a jornada de l’Eurolliga. Els blaugranes, que són líders de la competició europea, visiten la pista del campió d’Europa en un partit que es presenta apassionant per a l’aficionat i emotiu per a Sertaç Sanli, que torna a la que va ser casa seva durant les últimes temporades.

El rival

Va començar la temporada amb diferents derrotes, però porta una ratxa de quatre triomfs de forma consecutiva. Ergin Ataman, l’entrenador del conjunt turc, compta amb la mateixa plantilla que el curs passat -amb l’únic canvi de Petrusev per Sanli- i té en Vasilije Micic i Shane Larkin els seus màxims anotador amb 15,7 i 13,1 punts respectivament. Jugadors com Beaubois o Pleiss es troben en un gran moment de forma i tampoc cal oblidar homes com Elijah Bryant, Simon, Moerman, Petrusev, Singleton o Dunston poden sobresortir en qualsevol moment.

El Barça

Compta amb les baixes ja conegudes de Higgins, Calathes i Abrines i tot l’equip l’equip és conscient que haurà de donar un pas endavant per vèncer a Istanbul. Els de Saras disputaran 10 partits aquest mes de desembre i el Sinan Erdem és la primera prova per als blaugranes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut