Victòria per seguir a dalt de la classificació

Important victòria del conjunt blaugrana per poder seguir aspirant a la Copa Príncipe.

Tot i l’inici va ser una mica confús i ajustat , els blaugranes a partir del 10-10 van anar engranant la maquinària i així van poder endur-se el primer set amb un parcial de 25-17.

A l’inici del segon set ajustat fins al 5-5 on els blaugranes fent una bona feina en servei i de KII s’adjudicaven el segon set per 25-13.

El tercer set ja des del principi els culers han marcat la diferència i sense molta oposició per part dels visitants van saber tancar el set per 25-13 i per tant, endur-se la victòria que els permet seguir en segona posició a la classificació.

El Barça CVB segueix lluitant per trobar la tecla que les faci guanyar

Les jugadores de del Barça CVB, viatjaven a Menorca per jugar contra un rival dur després amb la intenció de recuperar el bon joc que les havia portat a remuntar partits molt complicats.

Un parcial de 11-5 al primer set, feia preveure que el partit seria tan dur com s’esperaven però l’equip de Lucía Bregar va remar a contracorrent i els hi va ser impossible competir contra un equip que sabia que havia de fer per guanyar a les blaugranes (25-17)

Al segon set, començava de manera diferent, un parcial de 6-11 per les visitants feia preveure que aquest set, seria blaugrana tot i que les menorquines no ho posarien fàcil, les joves jugadores blaugranes van aguantar i es van endur el set per 23-25.

Al tercer set, va començar amb un 11-6 de parcial i tot i així les blaugranes van aconseguir igualar el set amb un 20-18, les de ciutadella van prémer l’accelerador i van acabar enduent-se el set per un 25-20.

El quart set, només va tenir un color i aquest va ser el vermell de l’equip local, tot i tenir moments de bon joc blaugrana, el resultat va ser 25-16 i el partit es va quedar a Ciutadella.