Ez Abde s'estrena com a titular amb el FC Barcelona

Contra el Vila-real, el '33' culer s'ha estrenat en un onze amb el primer equip després de sumar minuts davant l'Alabès, Celta i Espanyol

Recuperació, desequilibri, centrada i cop de cap al travesser. Aquesta ha estat la presentació elèctrica d'Ez Abde en la seva primera titularitat com a blaugrana. Arrodonida amb la participació en el primer gol barcelonista a Vila-real.

Ben aviat, un cop de cap al pal

El 33 no s'ha arronsat en la seva primera presència en l'onze de Xavi Hernández a l'Estadi de La Ceràmica. En poc menys de cinc minuts, l'elèctric extrem ha exposat arguments, defensius i ofensius. Perquè després d'iniciar el matx amb una recuperació i un regat ha enviat un cop de cap a la fusta. Una ocasió firmada en un córner al minut 4 que ha obligat a Rulli a realitzar una estirada per a la fotografia.

El catàleg d'exhibicions del jove atacant no ha tingut aturador. Ha personificat l'embranzida del Barça en els primers compassos de matx. El primer futbolista nascut al Marroc que juga amb l'elàstica blaugrana ha marejat una vegada i una altra Pedraza. El lateral groguet ha estat l'encarregat d'intentar aturar-lo a la banda; incapaç davant el desvergonyiment d'aquest barcelonista de 19 anys. Ez Abde ha dinamitat l'atac dels de Xavi. Un tècnic que dona confiança als joves.

Així doncs, Ez Abde ha arribat a la titularitat en el seu quart matx amb el primer equip culer. Prèviament, havia debutat contra l'Alabès al Camp Nou. I, posteriorment, va sumar més minuts sortint des de la banqueta davant el Celta i l'Espanyol; acumula un total de 130 minuts. Sempre amb el desequilibri en ment. I és que, de moment, en aquestes quatre aparicions ha completat 12 de 19 regats.

Origen del 0-1

Precisament, un driblin i, seguidament, una centrada del 33 han estat l'origen del 0-1 porpra en el Vila-real - Barça. La millor manera de reprendre l'electricitat i l'atreviment. Perquè després d'un inici molt viu, la intensitat d'Abde ha decaigut fins a l'arribada de la segona meitat. Període on ha acrescut la seva actuació notable a la banda dreta barcelonista. Una parcel·la dotada de gosadia i energia durant 66 minuts.