Obre al públic l’Exposició del Referèndum pel Finançament de l’Espai Barça

Obre al públic l’Exposició del Referèndum pel Finançament de l’Espai Barça

La mostra, ubicada en una carpa de 400 m2 en l’esplanada del Camp Nou, recull la informació sobre el finançament, les novetats que incorpora el projecte i el procediment de vot telemàtic

Des d’aquest dissabte 27 de novembre ha quedat oberta al públic l’Exposició del Referèndum de Finançament de l’Espai Barça que s’ha habilitat en una carpa de 400 m2 ubicada a l’esplanada de tribuna del Camp Nou, on es podran consultar els detalls sobre tots els aspectes relacionats amb la consulta vinculant que la Junta Directiva va convocar divendres i que es celebrarà el diumenge 19 de desembre de manera telemàtica.
 
La mostra forma part de la campanya informativa que ha iniciat el Club per tal que tots els socis i sòcies amb dret a vot puguin conèixer amb més profunditat com es finançarà el nou projecte de l’Espai Barça, les novetats que incorpora el projecte, i el procediment del vot telemàtic. Així mateix, l’exposició també inclou una maqueta de la primera versió del futur Camp Nou.
 
També es pot veure un vídeo sobre l’Espai Barça i simulacions sobre l’interior i les graderies de l’Estadi. Està prevista l’organització de sessions informatives i visites guiades per a socis, sòcies, senadors i membres del col·lectiu de les Penyes. Els socis s’hauran d’apuntar prèviament en un formulari que es troba al ‘site’ del Referèndum, al web del Club. 
 
L’Exposició està oberta a tots els públics fins el dia 19 de desembre, en horari de dilluns a dissabte de 10 a 19 h i els diumenges de 10 a 15 h. En cas de coincidir en dia de partit, com el dissabte 4 de desembre que el Barça juga partit de Lliga contra el Betis (16.15 h), la mostra tancarà quatre hores abans de l’inici del partit i, després de l’obertura de portes al públic del recinte, una hora i mitja abans, tornarà a obrir fins l’hora de l’inici.

Nou ‘site’ al web del Club 

Des d'aquest dissabte 27 de novembre també es pot consultar tota la informació en el nou ‘site’ de la web del Club, on es pot trobar informació sobre el vot telemàtic, apuntar-se a les visites guiades de l’Exposició, la convocatòria de la consulta i el calendari, les respostes a les preguntes freqüents i la actualització de dades. L’Àrea Social també ha incorporat el canal ‘T’escoltem’ perquè els socis, a través del correu electrònic, puguin adreçar-se directament al Club per preguntar tots els dubtes relacionats amb la consulta vinculant sobre el Finançament de l’Espai Barça. Cada consulta serà resposta oportunament per un responsable del Club.

 

En el marc de la campanya informativa, el Club també enviarà periòdicament informació als socis i sòcies a través de les eines de comunicació habituals digitals, el BOC (Butlletí Oficial del Club) i l’Infosocis, que es reben a través del correu electrònic, també difondrà una edició especial de la Revista Barça que s’enviarà a través d’un BOC especial, un tríptic i un dossier informatiu que s’entregarà en l’Exposició. Els socis i sòcies també rebran a través de l’SMS del mòbil missatges recordatoris dels terminis relacionats amb la consulta.
 
Així mateix, els socis i sòcies també podran adreçar-se al Club per via telefònica en cas de dubtes i aclariments relacionats amb el procés i la mecànica de votació. 900 1899 00.

Des de Club també s'ha llençat una campanya de marca amb l’objectiu d’incentivar al màxim la  participació d’aquesta votació sota el concepte de “Si tots votem, guanyarem!” En aquesta campanya es vol es reforçar la singularitat d’aquest referèndum que serà 100% telemàtic i per tant  afavoreix el fet que som un club democràtic on tots els socis i sòcies tenen veu en les decisions transcendentals del club, com és el futur del projecte Espai Barça.  Ara és el moment de votar: El Futur és ara, culers!

Imprescindible actualitzar les dades personals

Cal recordar que els socis i sòcies amb dret a vot només podran votar telemàticament si tenen les dades personals necessàries actualitzades amb la base de dades del Club, donat que caldrà verificar la seva identitat com a soci per poder emetre el vot.

Per aquest motiu, és necessari que abans del 7 de desembre, darrer dia d'exposició del cens electoral, els socis comprovin i actualitzin les seves dades per no tenir cap inconvenient a l’hora d’emetre el seu vot.

Les dades personals necessàries que cal actualitzar per poder participar a la consulta són les següents:

  • Clau (figura en el carnet de soci)
  • Codi personal/PIN
  • Telèfon mòbil
  • Correu electrònic
  • Data de naixement

Les dades es poden consultar i modificar, en cas que sigui necessari, de tres maneres

  • Via online des del web del Club (accés al següent enllaç amb Clau i Codi personal) -recomanable-
  • Presencialment a l’Oficina d'Atenció al Barcelonista (OAB) -accés 15 del Camp Nou-
  • Per telèfon al 900 1899 00.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut