El Zalgiris Kaunas, un rival especial

El Zalgiris Kaunas, un rival especial

Els blaugranes reben un Zalgiris a l'alça (divendres, 21h)

El Barça rep aquest divendres, a les 21h i en directe per DAZN i Movistar+, el Zalgiris Kaunas en la que serà la 12a jornada de l’Eurolliga. Actualment l’equip lituà ocupa l’última posició, amb un balanç de 2-9, però arriba a Barcelona després de sumar dues victòries consecutives a Europa. Aquest serà un partit especial per a Saras i els seus ajudants, que van arribar al Palau procedents de Kaunas.

El rival

Ha patit diferents canvis des de principi de temporada, començant per l’entrenador. Jure Zdovc, que ha substituït Martin Schiller, dirigeix actualment el Zalgiris, que ha incorporat tres nous jugadors: Tai Webster, Zoran Dragic i Miniotas. A tots ells s’hi sumen Josh Nebo, Ulanovas, Kalnietis, Lekavicius, Milaknis, Strelnieks, Cavanaugh o Giffey, entre d’altres.

El Barça

Afronta el partit amb les baixes segures de Calathes, Higgins i Abrines, lesionats. Per tant, l’equip haurà de donar un pas endavant per superar un Zalgiris que arriba en un gran moment anímic i de forma. Aquest serà l’únic partit d’aquesta setmana del Barça, que no té partit de Lliga Endesa a causa de les finestres FIBA.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut