Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones

Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones

Adhesió del Barça amb la lectura d'un manifest a peu de gespa del Camp Nou el passat dia 20 i un video distribuit per xarxes socials i web del Club

El Síndic dels Socis, juntament amb l’Àrea Social del Club van trametre la petició d’un soci que demanava molta més implicació del Club per afegir-se a les campanyes per combatre la violència de gènere.

Fruit d’aquestes gestions i de les campanyes que estaven previstes, tant per la Fundació com pel Departament  de Diversitat i Inclusió, s’han endegat una sèrie de compromisos que van començar amb la lectura d’un manifest a peu de gespa el passat dia 20 de novembre.

Així mateix, a data de 25 de novembre també s’ha fet difusió d’un vídeo a les xarxes socials i web del Club per celebrar el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones.

El 25 de novembre va ser declarat  Dia internacional contra la violència de gènere durant el primer Encuentro Feminista de Latinoamérica y del Caribe celebrat a Bogotà (Colòmbia) l'any 1981. El 1999, l'ONU va donar caràcter oficial a aquesta data.  A Catalunya, l’Institut Català de les Dones de la Generalitat de Catalunya ha convidat aquest 25 de novembre a tota la ciutadania a fer un minut de silenci a les 12.00 h del migdia en els espais que la situació de pandèmia ho permetia, en record de les dones que han patit i pateixen aquesta injustícia.

Cal recordar que dins les propostes solidaries, també s’han elevat aquelles provinents dels socis i sòcies que s’han dirigit a la sindicatura demanant el Seient Lliure solidari, així com altres propostes que consten als diferents informes anuals.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut