Les combinacions de cara a l'última jornada

Les combinacions de cara a l'última jornada

El Barça, segon de grup, continua depenent de sí mateix per ser als vuitens

L'empat a casa contra el Benfica no ha servit per segellar la classificació per als vuitens de final, que era el principal propòsit dels de Xavi Hernández per a aquest dimarts. La bona notícia és que els culers continuen depenent de sí mateixos per accedir a la següent fase. La dolenta és que es jugaran les seves opcions al camp del Bayern Munic.

Però quines combinacions poden donar-se en la darrera jornada?

En cas de victòria a Munic...

Amb dos punts més que el Benfica, guanyar a Munic classificaria el Barça sense haver d'esperar cap punxada del conjunt portuguès. El conjunt alemany, que va guanyar 0-3 al Camp Nou, ja s'ha assegurat la primera plaça de grup i no es jugarà res a l'última jornada.

En cas d'empat a Munic...

Si el Barça empata a Munic, la cosa es complica. Caldria esperar un empat o una derrota del Benfica, a casa contra el Dinamo Kíev, per poder mantenir la segona posició del grup E. Portuguesos i ucraïnesos van empatar 0-0 en el partit jugat a Kíev. Per tant, amb un empat a Alemanya el Barça deixaria de dependre de sí mateix. En cas d'empat a punts amb el Benfica, el Barça quedaria eliminat.

En cas de derrota a Munic...

A efectes pràctics, una derrota a Alemanya seria el mateix que un empat. El Barça dependria del resultat del Benfica, que estaria obligar a guanyar. Tot el que no sigui una victòria portuguesa classificaria automàticament el Barça, sigui quin sigui el seu resultat a Munic.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut