Oportunitat per ser líders en solitari

Oportunitat per ser líders en solitari

El Barça afronta el partit avançat de la novena jornada a la pista del Fútbol Emotion Zaragoza amb l’objectiu de consolidar el liderat abans de la visita del Jaén al Palau (dimarts, 19h, BarçaTV/LaLigaSportsTV)

Setmana clau per consolidar el liderat a la lliga abans de la disputa de l’Elite Round. El Barça afronta aquest dimecres el partit avançat de la novena jornada a la pista del Fútbol Emotion Zaragoza (19h, LaLigaSportsTV/BarçaTV), i dissabte rep el Jaén al Palau (12:30h, BarçaTV/Esport3).

Els tres punts d’aquest dimecres són imprescindibles per pressionar al Jaén abans del duel clau de dissabte al Palau, amb la primera posició de la lliga en joc.

Esquerdinha i Matheus, protagonistes

Els dos esquerrans de l’equip han atès els mitjans del Club abans del partit a Saragossa. Esquerdinha torna després d’estar un mes de baixa per una lesió muscular a la cuixa dreta. Just a temps per arribar en forma a l’Elite Round. “Només he pogut jugar un partit de lliga i ja em vaig perdre la primera fase de la Champions, per això estic content d’haver-me recuperat a temps per ajudar l’equip en aquestes dues setmanes clau per seguir líders i per aconseguir el bitllet per a la Final Four”, reconeix Esquerdinha, que no vol pensar encara en Europa. “La millor manera d’afrontar la Ronda Elit és guanyant els dos partits de lliga d’aquesta setmana i per això hem de tenir el cap només en els partits contra Zaragoza i Jaén”, explica el pivot brasiler.

En la mateixa línia s’expressa Matheus, que està responent a la confiança de l’entrenador amb bones actuacions com la de dissabte passat a Múrcia i que ja ha marcat 5 gols aquesta temporada entre lliga i Champions. “La dinàmica no pot ser més positiva, tant a nivell d’equip com a nivell individual, estem assimilant molt bé els conceptes que ens transmet Velasco i es nota que gaudim a la pista i fem gaudir a l’afició també amb el nostre joc”, diu Matheus, que vol donar continuitat a la ratxa de victòries. “És molt difícil guanyar sis partits seguits en una competició tan igualada com la lliga, esperem seguir en aquesta bona línia i aprofitar els dos partits d’aquesta setmana per seguir sumant triomfs i consolidar el liderat”, explica Matheus.

En total són nou triomfs seguits comptant lliga i Champions, i demà l’equip buscarà la desena victòria consecutiva. El Fútbol Emotion Zaragoza-Barça serà transmès en directe per BarçaTV, BarçaTV+ i LaLigaSportsTV aquest dimecres a partir de les 19h. L’equip s’ha entrenat aquest dimarts al Palau i viatjarà demà amb AVE a Saragossa.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut