Juvenil A – Benfica: Guanyar o guanyar per seguir amb opcions

Juvenil A – Benfica: Guanyar o guanyar per seguir amb opcions

(16:00 hores, #Vamos) Els blaugranes necessiten la victòria per arribar a l’última jornada amb possibilitats d’accedir als vuitens de final de la UEFA Youth League

El Juvenil A del Barça rep aquest dimarts (16 hores, #Vamos) al Benfica a l’Estadi Johan Cruyff, en el partit corresponent a la cinquena jornada de la fase de grups de la UEFA Youth League. Es tracta d’un partit vital per als nois d’Òscar López, que necessiten la victòria per mantenir opcions de classificació per a la següent ronda.

Els culers sumen actualment 4 punts i són tercers en el grup E, mentre que el seu rival ocupa la segona posició amb 9 punts. Així doncs, el Juvenil A blaugrana necessita la victòria contra els portuguesos i també en l’última jornada al camp del Bayern de Munic, que hauria d’anar combinada amb una derrota del Benfica contra el Dynamo Kiev. A més, els culers volen refer-se del partit a Lisboa, en què el Benfica es va imposar per un clar 4-0.

L’equip arriba al partit amb la moral pels núvols, després de la gran victòria del cap de setmana en el derbi contra l’Espanyol. Tant el resultat (0-3) com les sensacions van ser immillorables contra un rival potent, un fet que ajuda a arribar al duel contra el Benfica amb la màxima confiança. Així ho admetien Òscar López i Josep Cerdà en la prèvia. “Si fem les coses bé, tirarem el partit endavant”, deia el tècnic blaugrana.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut