Vot telemàtic

Vot telemàtic

Per tal de fomentar la participació i afavorir que els socis i sòcies puguin votar des de qualsevol lloc del món, la Junta Directiva ha decidit que l’acte de la votació del Referèndum sobre el Finançament de l’Espai Barça, que es celebrarà el dia 19 de desembre, es faci de manera telemàtica, des de les 9.00 hores fins a les 21.00 hores.

Primer vot telemàtic de la història del Club

Aquesta serà la primera vegada que el FC Barcelona, amb els seus 122 anys d'història, realitza una consulta amb la modalitat telemàtica.

La votació es podrà dur a terme des del web www.fcbarcelona.cat i a través de qualsevol dispositiu (mòbil, tableta, ordinador),  sense que sigui necessari el desplaçament al Camp Nou.

Tot i això, el Club habilitarà, per a aquells socis i sòcies que tinguin dificultats per votar de manera telemàtica, o bé no disposin d’un dispositiu adequat per fer-ho, un espai a les instal·lacions del Club, concretament a l’Auditori 1899, on s’hi instal·laran dispositius per tal que els socis puguin identificar-se i exercir el seu dret a vot, de manera telemàtica a les instal·lacions del Club.

Què cal fer per poder votar?

Per poder estar informat del projecte i poder votar telemàticament el dia del referèndum els socis i sòcies han de verificar i actualitzar les següents dades personals. 

  • Correu electrònic
  • Telèfon mòbil
  • Clau de soci (que consta en el carnet de soci)
  • Codi personal/PIN
  • Data de naixement

Si el Club no disposa de les vigents dades que utilitza el soci, no serà possible poder rebre la informació necessària per poder participar a la consulta. Per aquest motiu és totalment necessari que es revisin les dades personals, s'actualitzin, si cal, i es recordin el dia de la consulta.

Com actualitzar les dades personals?

  • Actualització online:
    Les dades personals es poden verificar i actualitzar a través de l’espai de socis-tràmits online del web, en el següent enllaç:

Al marge de l’opció online, la modificació les dades personals, també es pot fer de dues altres maneres:

  • Presencialment a l'Oficina d'Atenció al Barcelonista): Caldrà que el soci s'identifiqui amb el carnet de soci per fer efectiu el canvi de dades personals.
  • Per telèfon: Canvi de dades, prèvia identificació del soci (900 1899 00)

Com votar el dia 19 de desembre?

Entrar a la plataforma del vot telemàtic, que estarà habilitada a la pàgina inicial del web del Club, des de qualsevol dispositiu (mòbil, tableta, ordinador, smartwacht...)

- Us demanaran tres dades personals per confirmar l’autentificació:

  1. Clau de soci
  2. Codi PIN
  3. Data de naixement

- Un cop facilitades aquestes dades, rebrà un missatge SMS en el seu telèfon mòbil, amb una xifra de sis números.

- Introdueixi aquesta xifra de sis números per poder efectuar el seu vot (si, no, blanc)

- Un cop exercit el dret a vot, es podrà descarregar un rebut de confirmació o comprovar que el vot s’ha comptabilitzat.

Modalitat assistencial

Aquells socis i sòcies que no dominin la sistemàtica del vot telemàtic, o no disposin de les eines informàtiques indispensables, poden venir de forma presencial a l’Auditori 1899 del Camp Nou, on s’habilitaran 25 punts d’identificació i 20 punts de vot telemàtic assistit.

El soci haurà de dirigir-se a un dels punts d’identificació amb el seu DNI, per validar la seva condició de soci amb dret a vot, i se li proporcionarà un codi que li donarà accés a poder emetre el seu vot.

Seguidament es dirigirà a un dels punts de votació per accedir a la plataforma del vot, introduint aquest codi podrà emetre el seu vot i al final del procés, el soci podrà confirmar que el seu vot s’ha efectuat correctament.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut