Exposició Espai Barça - Visites guiades

Exposició Espai Barça - Visites guiades

A partir del dissabte 27 de novembre, els socis i sòcies del FC Barcelona, així com tots els aficionats que ho desitgin,tenen l'oportunitat de conèixer tots els detalls del projecte de l'Espai Barça i el seu finançament, gràcies a una àmplia exposició que està instal·lada en una carpa a l'esplanada del Camp Nou que hi ha entre la botiga i la Tribuna.

L'exposició està configurada amb diferents panells explicatius i visuals del projecte, així com projeccions de vídeo i maquetes d'algunes de les instal·lacions de l'Espai Barça. L'exposició està oberta per a tots els públics amb el següent horari:

Horari: De dilluns a dissabte de 10 a 20 h
Diumenges de 10 a 15h
Dies de partit, oberta fins a quatre hores abans de l'inici de l'enfrontament.

Ampliades les places per a les visites guiades per a socis

El Club ha organitzat diferents visites informatives i guiades a l’exposició, per a tots els socis i sòcies que han esgotat molt ràpidament totes les places disponibles inicialment. Per aquest motiu, s'ha decidit oferir noves places i s'han obert novament les inscripcios a les sessions que encara resten per celebrar.

Visites guiades prèvia inscripció:

Dijous 2 de desembre (18.30 h) -places exhaurides-
Divendres 3 de desembre (16 h) -places exhaurides-
Dijous 9 de desembre (18.30 h) -places exhaurides-
Dilluns 13 de desembre (12 h)  -places exhaurides-
Dilluns 13 de desembre (18.30 h) -places exhaurides-
Dijous 16 de desembre (18.30 h) -places exhaurides-

Visites online en tres idiomes

Des del Club també està preparant tres visites informatives virtuals online en tres idiomes de l'Exposició Espai Barça, dirigida especialment a aquells socis i sòcies o penyistes de fora de la ciutat de Barcelona, amb l'objectiu que tots aquells que no puguin apropar-se a l’exposició de forma presencial, tinguin l’ oportunitat de conèixer tots els detalls del projecte Espai Barça i del seu finançament.

S’han programat tres sessions en línia els següents dies i hores:

  • 11 de desembre a les 16.00h – Sessió en anglès
  • 11 de desembre a les 18.00h – Sessió en castellà
  • 15 de desembre a les 20.00h – Sessió en català

Per tal de poder assistir a aquestes sessions, els penyistes i socis interessats hauran d’omplir el formulari habilitat. Una vegada confirmada la seva participació, rebran l’enllaç de la sessió per poder-se connectar en el dia i hora triats.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut