Bona actuació al Campionat d'Espanya de Cros per clubs.

El passat dia 21 de novembre, es va celebrar a la localitat de Santiponce (Sevilla), el Campionat d'Espanya de Cros per clubs. La competició es va dur a terme a les històriques ruïnes d'Itàlica.

El Barça Atletisme es va proclamar campió en la categoria sots-16 masculina, amb un total de 123 punts, per davant de l'Escola d'atletisme Plasencia i el Txindoki A.T. amb 127 i 129 punts respectivament.

En categoria femenina absoluta, les blaugranes també van quedar campiones, amb un total de 19 punts, per davant del Playas de Castellón i el Bilbao Atletismo, amb 41 i 49 punts respectivament.

Gran cap de setmana atlètic per la secció d'atletisme, amb dues victòries en l'àmbit estatal de gran prestigi, que poden donar pas a un possible europeu de cros per clubs, encara per confirmar.