Setmana amb doble jornada de lliga abans de la Champions

Setmana amb doble jornada de lliga abans de la Champions

L’equip visita el Fútbol Emotion Zaragoza (dc, 19h, BarçaTV/LaLigaSports) i rep el Jaén (dss, 12:30h, BarçaTV/Esport3) amb el liderat en joc just abans d’afrontar la Elite Round a la Repúblca Txeca

“Estem enfocats a obtenir el bitllet per a la Final Four, és el gran objectiu del primer trimestre de la temporada”, reconeix obertament Velasco. L’equip disputarà l’Elite Round de la Champions a partir del proper dimecres 1 de desembre a la República Txeca contra Dobovec, Halle-Gooik i Plzen. Abans, però, toca afrontar una setmana exigent amb doble compromís de lliga contra Zaragoza i Jaén, amb el liderat en joc.

Partit dimecres i dissabte

El primer dels dos partits serà dimecres que ve a les 19h a la pista del Fútbol Emotion Zaragoza, en directe per BarçaTV i LaLigaSportsTV. I el segon serà un duel contra el colíder Jaén, dissabte que ve a les 12:30h al Palau Blautana, també en directe per BarçaTV i Esport3.

Velasco recupera a Esquerdinha, que tot i anar convocat no va jugar a Múrcia. En canvi, Bernat Povill continua amb molèsties a l'adductor de la cuixa dreta i és dubte per als propers partits.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut