Espanyol - Juvenil A: Clara victòria blaugrana al derbi (0-3)

Espanyol - Juvenil A: Clara victòria blaugrana al derbi (0-3)

Els culers aconsegueixen una gran victòria que els situa líders en solitari

Gran partit del Juvenil A del Barça a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, que s’ha imposat de forma clara (0-3) a l’Espanyol. L’equip dirigit per Òscar López ha estat molt sòlid en tot moment i ha aconseguit tres punts molt importants per distanciar-se dels periquitos al capdavant de la classificació.

 

Sòlida primera part

El Barça ha sortit ben plantat al partit. Tot i la dificultat de l’enfrontament, al camp del màxim rival a la competició, amb qui empataven a punts, els blaugranes han sabut controlar el joc. L’equip ha fet una bona primera part i ha estat capaç de frenar Luca Koleosho, el jugador més destacat dels blanquiblaus. Javi Hernández ha tingut l’ocasió més clara per l’Espanyol, però el seu xut llunyà l’ha aturat amb solvència Rafús. Aquest ha estat l’únic llançament entre els tres pals dels blanquiblaus

Al minut 33 de partit, una gran jugada d’Estanis per banda dreta, arribant a línia de fons, ha acabat amb una centrada a l’àrea que Víctor, en una gran rematada de ‘9’, ha transformat en gol. Els d’Òscar López s’han mostrat molt fiables sense pilota i han aconseguit arribar al descans amb avantatge al marcador (0-1).

Victòria i lideratge en solitari

La segona meitat ha continuat el domini blaugrana, fet que ha quedat palès en el marcador final. L’equip ha treballat molt bé, tant amb pilota com sense, i no ha donat opcions a un Espanyol que no ha estat capaç de llançar a porteria en tota la segona meitat. Al minut 55, Estanis ha conduit un contraatac de llibre combinant amb Txus Alba, que li ha tornat la pilota i li ha permès encarar al porter, retallar-lo i marcar (0-2). 

Els culers han continuat ben plantats al partit, fent gala de la seva maduresa, i han estat dominants amb la pilota i intensos sense ella. L’equip ha aconseguit moure-la bé, crear i ocupar bé els espais i utilitzar-los per fer mal al rival. Txus Alba ha sentenciat el partit al minut 77 amb un gran xut des de la frontal que culminava un nou contraatac blaugrana.

El Barça és líder en solitari a la Lliga amb 31 punts, tres més que l’Espanyol, i descansa ara pensant en l’enfrontament del proper dimarts (Ciutat Esportiva Joan Gamper, 16:00) contra el Benfica a la Youth League.

FITXA TÈCNICA

Espanyol, 0
Barça, 3

Espanyol: Iker Venteo, Carlos Alemán (C), Ian Forns (Armand Vallès, min. 75), Adrián Salguero, Adri Miranda, Marc Grau (Aleix Grabulosa, min. 64), Sergio Rivares (Marçal Casadevall, min. 64), Erick Salguero (Isaac Obeng, min. 46), Luka W. Koleosho, Javi Hernández (Ousmane Jallow, min. 81), Miguel Carvalho.

Barça: Rafús, Miki, Diego Almeida, Chadi, Alex Valle (Gerard, min. 87), Casadó (C) (Mamadou, min. 87), Estanis Pedrola, Aleix (Alastuey, min. 68), Víctor (Luzzi, min. 68), Txus Alba, Josep Cerdà (Fermín, min. 75).

Gols: 0-1, Víctor (min. 33); 0-2, Estanis (min. 55); 0-3, Txus Alba (min. 77).

Àrbitre: David López Jiménez. Targeta groga per Aleix i Alastuey.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut