Asvel Villeurbanne - Barça: Nou triomf a Europa a ritme de triples (60-80)
Ofert per

Els culers, només dos dies després de la gran victòria contra el CSKA, sumen un nou triomf amb una exhibició de Laprovittola, amb set triples

Gran victòria blaugrana a Lió. Els culers han superat amb autoritat a l'Asvel Villeurbanne (60-80) i sumen el segon triomf de la setmana a Europa, després de la gran victòria dimecres al Palau davant el CSKA de Moscou. Laprovittola, amb set triples i 25 punts, ha estat el jugador més destacat.

Piconadora inicial

El matx ha iniciat de manera molt igualada, amb els locals manant als primers compassos de joc (9-7). Però un espectacular parcial de 0-12 dels culers, amb un gran treball en defensa i bons minuts en atac, han permès al Barça tancar el primer quart amb un contundent 9-19.

El segon quart ha iniciat com ha acabat el primer, i els blaugrana han arribat a situar-se +15, però els francesos no han perdut la cara al duel i han retallat distàncies amb un parcial de 10-0, tallat amb un bon triple de Laprovittola. Tot i així, la remuntada local no s'ha aturat i l'Asvel ha arribat a situar-se a només un punt 28-29, per acabar marxant al descans amb un ajustat 28-31.

Festival de triples

Dos triples consecutius de Mirotic i dos més de Laprovittola han impulsat al Barça, i tot i que l'Asvel ha reaccionat també des de la línia de tres, dos nous triples de l'argentí han catapultat al Barça, que arribava al darrer quart amb +15 (47-62).

El darrer quart no podia començar d'una altra manera: dos triples de Laprovittola per trencar el partit. Un parcial de 2-16 (dels quals 14 punts han estat de l'argentí) ha deixat el partit sentenciat, sense opcions per als francesos als darrers minuts, els quals ha debutat en Eurolliga el jove uruguaià Ubal. Finalment, victòria contundent 60-80 d'un Barça que continua en un gran estat de forma.