Duel directe entre dos aspirants al títol

Duel directe entre dos aspirants al títol

ElPozo, reforçat amb Taynan i Gadeia, posa a prova un Barça que recupera a Esquerdinha (dissabte, 16h, BarçaTV, Gol i BarçaTV+)

El Barça té tres partits de màxima exigència abans d’afrontar l’Elite Round de la Champions la primera setmana de desembre. El primer, aquest dissabte a la pista de ElPozo; després visita entre setmana a Saragossa; i per acabar partidàs contra el colíder Jaén al Palau. Tres partits que serviran per mesurar el nivell de l’equip abans de la cita clau del primer trimestre de la temporada. El Barça, ara mateix, és líder, acumula vuit victòries consecutives entre lliga i Champions i ha marcat vuit gols de mitjana en els últims quatre partits.

Primer entrenament de la setmana al complet

Velasco només ha tingut un entrenament amb tota la plantilla per preparar el partit a la pista de ElPozo (dissabte, 16h, BarçaTV, Gol i BarçaTV+). Ferrao, Dyego i Pito s’han incorporat a l’equip aquest mateix divendres, el mateix dia que l’equip es desplaça a Múrcia. Ahir ja ho van fer la resta d’internacionals i també Esquerdinha, que ha rebut l’alta de la lesió al bíceps femoral de la cuixa dreta i ha entrat a la convocatòria. L’única baixa és la de Bernat Povill.

ElPozo, reforços amb talent i experiència

L’equip que entrena Diego Giustozzi per tercera temporada consecutiva ha fitxat a tres jugadors de primer nivell: el brasilers Gadeia i Taynan, i l’argentí Mati Rosa. Els murcians són ara mateix quarts a la classificació amb 11 punts, quatre menys que el Barça, amb tres victòries (Manzanares, Inter i Saragossa), dos empats (Betis i Xota) i una sola derrota (Jaén). Per a aquest partit, ElPozo només té la baixa de Fernando.

Lozano i Ferrao, amb ganes

Els dos màxims golejadors de l’equip han atès els micròfons de BarçaTV a la prèvia del partit contra ElPozo. Lozano i Ferrao sumen 20 gols, 10 cadascun d’ells, del total de 53 que ha marcat l’equip en totes les competicions.

El capità ha marcat de forma consecutiva en els últims 6 partits que ha disputat entre Club i selecció i vol mantenir la ratxa a Múrcia. “És un dels partits més bonics de jugar i contra un dels grans rivals a batre. Sabem que serà molt complicat i encara més per culpa de l’aturada de seleccions, però estem gaudint perquè ens surten bé les coses i estem molt il·lusionats per tornar a fer un bon partit a la pista d’un rival directe”, diu Lozano.

“Serà molt igualat, com sempre passa en els partits contra ElPozo, però és una pista que ens agrada i que ens motiva i és un luxe poder tornar a jugar un partit així amb molt d’ambient a la graderia després de la pandèmia que hem viscut”, reconeix el capità.

Per la seva banda, Ferrao té ganes de retrobar-se amb ElPozo. “És un partit bo per saber a quin nivell real estem contra els rivals més durs, per provar-nos a nosaltres mateixos en un partit de màxima exigència. És un clàssic, el partit que tots els jugadors volem jugar i que tots aficionats esperen veure”, diu el pivot brasiler del Barça, segon màxim golejador de la lliga amb 9 dianes, només 2 menys que Drahovsky.

El partit ElPozo-Barça es disputarà aquest dissabte a les 16h i es podrà veure per BarçaTV i Gol, i també per la plataforma de pagament BarçaTV+.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut