Barça-CSKA de Moscou: Triomf de caràcter (81-73)
Ofert per

Els de Saras disputen un partit amb moments per als dos equips però s'acaben enduent el triomf en un gran darrer període

Victòria important i de caràcter del Barça contra el CSKA de Moscou (81-73). Un partit amb moltes cares i amb domini clar dels dos conjunts en diversos període ha acabat amb victòria pels de Saras, que han sabut aguantar en tot moment i no perdre la cara al matx. Mirotic, amb 21 punts, ha estat el màxim anotador del Barça.

Igualtat en els primers compassos

Primers compassos del matx marcat per la baixa anotació. En els primers 10 minuts el partit ha estat marcat pel físic i la igualtat, amb poc ritme i amb protagonisme de les defenses. El 13-13 al final del primer quart reflectia tot això.

Bons minuts blaugrana

Al segon quart els de Saras han augmentat la intensitat defensiva i en uns bons minuts de Davies i Kuric, així com Mirotic, els blaugrana han pogut escapar-se en el marcador. Una diferència en el marcador que ha marxat dels 10 punts (38-27).

Efectivitat visitant

A la represa el CSKA de Moscou ha tingut el control del joc, amb un parcial definitiu de 11-33, anotant 8/10 triples amb un Voigtmann molt encertat juntament amb Shengelia i Grigonis. A més, els de Saras no s’han trobat còmodes en atac (51-60).

Darrer quart culer

En el darrer període els de Saras han sabut patir novament per tornar a capgirar i situar-se per davant en el marcador. Un parcial de 11-0 després d'una cistella de Davies (62-61 situava als culers novament per davant i iniciava la remuntada. Amb un Mirotic estel·lar i una bona defensa el Barça ha anat eixamplant l'avantatge fins al 81-73 gràcies a Davies i Jokubaitis molt encertats en les darreres accions. Un triomf que situa el Barça líder, compartit amb el Reial Madrid i AX Armani Exchange Milan amb un balanç de vuit victòries i dues derrotes a l'Eurolliga.