Dani Alves: un dels nostres torna a casa

Dani Alves: un dels nostres torna a casa

Alves ha estat presentat al Camp Nou per segona vegada davant de 10.378 aficionats que l’han rebut com és ell, amb un somriure d’orella a orella

Si ser presentat al Camp Nou davant l’afició és una experiència única, fer-ho dos cops és absolutament brillant. I això només queda guardat per a l’inigualable Dani Alves, el millor lateral dret de la història del FC Barcelona, que ha viscut la seva segona presentació oficial al Camp Nou, amb 38 anys, davant de 10.378 persones.

 

Una segona vegada amb paral·lelismes a la primera, com ara el somriure del brasiler, indescriptible, o les ganes dels aficionats per veure’l i escoltar-lo. O, a més, una curiositat: fidel al seu caràcter, Alves ha repetit xancletes als peus, tal i com va fer el 2008, per no trencar la tradició. 

Després se les ha tret, davant l’afició, com a símbol que “la nostra essència no la podem canviar”. “I no podia trepitjar una altra vegada aquesta gespa d'una altra manera, perquè aquesta gespa m’ha fet molt gran”, ha afegit. 

Retrobar-se amb els culers, de fet, ha estat el moment que més desitjava. Dani Alves i el seu gran somriure han encomanat bon ambient i alegria a les més de 10.000 persones presents a les graderies de l’Estadi. L’ha acompanyat, com en la primera ocasió, el president del FC Barcelona Joan Laporta. Tots dos han signat el contracte que vincula el brasiler novament amb el Club.

2021-11-17 PRESENTACION ALVES 69

Un acte emocionant però molt i molt feliç, amb un Dani Alves eufòric. “Sóc aquí una altra vegada. L’últim cop que vaig agafar el micròfon vaig dir que no sabia quan duraria aquest somni, o si ja havia acabat, però ara podem dir que no! (...) Em vau fer sentir com un més dels vostres i he tornat perquè sí, sóc un més de vosaltres”, ha dit, a més de demanar: “Entre tots hem de tornat a posar el Barça on mereix”. 

"Representa l'ànima i el caràcter"

La festa d'Alves ha continuat amb una volta d’honor, amb salts, càntics i salutacions, i unes paraules del president Laporta que el defineixen a la perfecció: “El Dani representa l’ànima i el caràcter i estem encantats que sigui aquí”. 

 

Però encara faltava la cirereta del pastís, i era veure’l vestit de curt. Ningú li ha ensenyat el camí cap als vestidors, perquè és un recorregut que va fer durant vuit meravellosos anys, i ha tornat a aparèixer sobre la gespa lluint el seu nou dorsal ‘8’: “He escollit aquest número perquè crec que els homenatges s’han de fer en vida. I jo el vull fer a Hristo Stoítxkov i al gran Andrés Iniesta”.

Amb els colors blaugrana que tant el representen, i ara sí amb les botes de futbol posades, Dani Alves ha continuat saludant, saltant i cantant, en un dia que, de ben segur, sempre recordarà.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut