Repassem l'actuació dels culers amb les seves respectives seleccions durant l'aturada internacional

Acaba una nova aturada internacional amb fins a 10 representants culers. A continuació, repassem el paper dels jugadors blaugranes que han estat convocats amb les seves respectives seleccions nacionals:

Espanya

Sergio Busquets (115’)

El capità blaugrana i de la selecció espanyola va aconseguir la classificació d’Espanya pel Mundial de Qatar amb les victòries sobre Grècia i Suècia. Luis Enrique va donar descans al de Badia durant els primers 65 minuts disputats a Atenes i el va fer entrar en la recta final del partit, substituint el també blaugrana Gavi. A la “final” contra Suècia, va disputar els 90 minuts.

Jordi Alba (90’)

El lateral del planter també va ser suplent al partit contra Grècia, però en aquest cas no va disputar cap minut. Contra Suècia, el partit crucial per definir el líder del Grup B, va disputar tots els minuts.

Gavi (154’):

L’últim talent emergent de La Masia es consolida com a peça clau de l’esquema de Luis Enrique amb Espanya. El jove futbolista va jugar dos grans partits, participant en els primers 65 minuts contra Grècia a Atenes i gairebé el partit sencer contra Suècia a La Cartuja de Sevilla, al costat de casa seva. El de Los Palacios va escoltar com el públic corejava el seu nom en més d’una ocasió i va ser substituït al minut 89 sota una gran ovació del públic sevillà.

Alemanya

Ter Stegen (90’):

El porter de Mönchengladbach no va disputar ni un minut al partit en què la seva selecció, ja classificada pel Mundial, va golejar Liechtenstein (9-0). Al darrer partit classificatori, a Armènia (1-4), va disputar els 90 minuts i va encaixar un gol de penal.

Àustria sub-21

Demir (82’):

Tot i que no va gaudir de cap minut amb la selecció absoluta, el jove extrem blaugrana va tenir l’oportunitat de disputar 82 minuts en el transcendent partit de la fase de classificació per l’Europeu sub-21 que la selecció austríaca va perdre contra Croàcia (1-3).

Països Baixos

Frenkie de Jong (168’):

El migcampista culer va ser titular en l’empat a domicili contra Montenegro (2-2), disputant 78 minuts. En el partit decisiu contra Noruega (2-0),  va tornar a ser titular i va disputar tots els minuts.

Memphis (180’):

El ‘9’ del Barça va tenir de nou un paper protagonista amb la seva selecció. En el primer partit a Montenegro (2-2), va anotar els dos gols de l’equip. En el duel clau contra Noruega (2-0), va tornar a veure porteria anotant el segon gol del partit que va acabar de sentenciar la classificació dels Països Baixos pel Mundial de Qatar. Memphis va disputar els 90 minuts en ambdós partits.

França

Lenglet (10’):

El central blaugrana va de disputar els darrers 10 minuts en la golejada de França contra Kazajistan. En el darrer partit a Finlàndia (0-2), amb l’equip ja classificat pel Mundial, no va disputar cap partit.

Uruguai

Araujo (0’):

El jove central culer no va disputar ni un minut al partit que la seva selecció va perdre (0-1) a casa contra l’Argentina.  Tampoc va tenir oportunitats en el segon partit on Uruguai va caure derrotada contra Bolívia (3-0).

Brasil

Coutinho (0’):

El mag brasiler no va disputar cap minut en el partit que la seva selecció va guanyar a Colòmbia (1-0). Tampoc va participar en l'empat contra l'Argentina (0-0).