Compàs triomfal

Els culers, amb un Gerard Osorio sublim, s'embutxaquen la tercera victòria seguida a Superlliga Masculina 2

Amb un inici impecable els locals es planten amb un 6-0 i obliga a demanar temps al visitant. El treball de servei i defensa permet als culers col·locar-se amb 13-6 i augmentar la seva distància.

Un lleuger acostament en el marcador va fer que Fredinson Mosquera demanés temps per a parar la possible ratxa d'encerts del Xàtiva (16-10). Amb 19-11 en el marcador els visitants demanen el seu segon temps per a poder ordenar als seus jugadors.

Un doble canvi en l'equip blaugrana va fer que l'equip local acabés amb les màximes garanties d'emportar-se el set. Els errors en la recepció fan que els de Xàtiva s'acostin en el marcador. (20-14). Final de set amb errors per tots dos costats fan que l'avantatge que tenien els de Fredinson Mosquera els permeti emportar-se el primer set. (25-18).

Inici del segon set ajustat on l'intercanvi de punts per tots dos costats permet arribar al 12-9 amb primer temps per als visitants. Després de diversos encerts fa que els blaugranes es col·loquin amb un 22-15 i així amb la contundència de Gerard Osorio s'adjudiquen el segon set. (25-16).

Tercer set a l'una entre tots dos equips on el local a meitat de set va començar a marcar distància i temps mort del visitant 17-13. Final de set ajustat on Fredinson Mosquera va demanar temps per a afermar-se en el set i així proclamar-se el tercer set (25-20) i seguir en la part alta de la classificació.

El Kiele imposa la seva solidesa i trenca la ratxa del Barça a casa

El partit va començar amb paritat i intercanvi de punts permanents pràcticament fins al punt 19-21 quan l'equip visitant va estrènyer l'accelerador i tirant de la fortalesa de Walsh en la xarxa i un treball defensiu extraordinari de l'oposada Aguero, es va emportar el set amb un parcial demolidor sobre el final (19-25)

El Barça va acusar el cop d'en gran manera i va jugar un segon set amb un rendiment molt per sota del que habitualment venia oferint. Des del va iniciar depenia massa dels atacs de Betariz Novoa per a aconseguir girar, i el nivell de recepció de l'equip complicava molt la construcció. Kiele per la seva part se sentia a gust en la pista, puntuant reiteradament amb les seves centrals i pràcticament sense lliurar punts per error. Va ser un 16-25 inapel·lable.

Per al tercer set Lucia Bregar va decidir apostar per les rotacions i donar-los oportunitat a les joves Marta Cano, Rosa Mesquida i Alba Koehler. L'equip va entrar amb energia, somiant amb la remuntada, i va aconseguir posar en serioses dificultats al bon equip manxec. El Barça es va posar per davant fins per 4 punts (21-17) , la graderia es va animar i el set es va posar a un tir, però el Kiele va tirar d'experiència, el va aparellar i va tirar endavant amb un 25-27 que el situa en el més alt de la Lliga.