El CSKA de Moscou visita el Palau

El CSKA de Moscou visita el Palau

Els de Saras, segons a la taula, reben un CSKA de Moscou sempre perillós (dimecres, 21h)

El Barça rep aquest dimecres, a les 21h i en directe per DAZN i Movistar+, el CSKA de Moscou en la que serà la 10a jornada de l’Eurolliga. El conjunt rus, que va perdre tres partits seguits, va tornar al camí del triomf superant el Maccabi de Tel Aviv al seu pavelló en l’última jornada. 

El rival

Ha tingut diferents baixes en aquest inici de temporada -Milutinov, Grigonis i Shengelia- que han afectat el seu inici en la competició, amb un balanç de 5 triomfs i 4 derrotes. L’equip que entrena Dimitris Itoudis té en Will Clyburn (16.7) i Shengelia (15.4) els seus màxims anotadors, sense perdre de vista Lundberg (10), Shved (10), Voigtmann (9.5) o Bolomboy (8). Tampoc cal oblidar homes com Kurbanov, Hackett, Grigonis o Faried.

El Barça

Arriba al partit amb el repte de tornar al camí de la victòria després de la derrota contra el Valencia Basket en Lliga Endesa, fet que va fer perdre la imbatibilitat als de Saras en la competició domèstica. Contra el CSKA els blaugranes hauran de sortir concentrats des del primer minut, com van fer contra el Baskonia, per poder optar a un triomf de prestigi contra un dels millors equips de l’Eurolliga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut