Barça – València Basket: S'escapa la imbatibilitat (79-87)
Ofert per

Primera derrota dels de Saras Jasikevicius a l'ACB. Els blaugranes buscaven la desena victòria consecutiva a la Lliga i establir el seu millor inici de la història des de la creació de l’ACB, però no ha pogut ser.

Punt final a l'inici invicte en l'ACB. Els blaugranes han caigut derrotats al Palau Blaugrana, que també ha vist la primera derrota del curs, davant el València Basket. Els blaugranes buscaven la desena victòria consecutiva a la Lliga i establir el seu millor inici de la història des de la creació de l'ACB, però no ha pogut ser. Ara, el balanç en la competició regular és de 9-1.

Igualtat màxima

Un inici complicat. El València Basket ha iniciat el partit demostrant una gran intensitat en defensa i un gran encert des de la línia de tres. De fet, tres triples consecutius dels visitants a l'inici del partit han donat la primer avantatge rellevant a l'equip de Joan Peñarroya (12-17). La resposta dels de Saras no ha tardat a arribar. Liderats per un encertat Mirotic, els blaugranes han aconseguit capgirar el resultat i acabar el primer quart liderant el marcador (21-19).

L'inici del segon quart ha tornat a ser de màxima igualtat. Tot i això, una millora de les prestacions defensives dels blaugranes tancant millor el rebot, tant ofensiu com defensiu, i pressionant en moltes ocasions a tota pista han permès al Barça tornar a acabar el quart per davant en el marcador gràcies al parcial final de 5-2. 38 – 35 al descans.

Punxada final

A la represa, el partit seguia la mateixa tònica que els dos primers quarts. Amb tots dos equips molt encerats des del triple, cap conjunt aconseguia escapar-se del marcador. El resultat al final del tercer quart ha estat de 63 – 63.

En l'últim quart és on s'han marcat les diferències. Un València més encertat ha acabat castigant la defensa blaugrana. Dos triples consecutius de Dubljevic en el moment clau del partit han decantat el duel i ha acabat amb la ratxa d'imbatibilitat del conjunt de Saras Jasikevicius a l'ACB 2021/22. A més, el Barça no perdia al Palau Blaugrana des del mes d'abril.

El pròxim compromís del Barça serà el dimecres vinent contra el CSK Moscou en la desena jornada de l'Eurolliga també al Palau Blaugrana.