Frigoríficos Morrazo - Barça: Una victòria molt treballada (26-33)

Els blaugranes han aconseguit imposar-se per set gols a Cangas do Morrazo

Nova victòria de l’equip de Carlos Ortega, que ha aconseguit imposar-se (26-33) al pavelló municipal d’O Gatañal només tres dies després de l’última victòria a la Lliga. Frigoríficos Morrazo tan sols havia perdut una vegada a casa aquesta temporada i no ha posat les coses gens fàcils als culers, que han anat per darrere en el marcador durant els primers minuts.

Inici molt exigent

Els locals han fet palesa la dificultat de jugar en el seu pavelló i han estat capaços de liderar el partit durant més de 20 minuts, on el Barça ha anat a remolc i fins i tot ha arribat a perdre per més d’un gol de diferència. Un temps mort demanat per Carlos Ortega ha fet entrar els blaugranes al partit i els ha permès començar una remuntada que ha resultat imparable. Tot i els dubtes inicials, els blaugranes han marxat al descans amb una renda de tres gols (12-15).

Gran segona meitat

La segona meitat ha arrencat de manera més plàcida que la primera gràcies a la renda aconseguida durant els últims minuts del primer temps. Tot i això, els locals han fet valer el seu joc i no s’han rendit en cap moment, impedint que el Barça augmentés en excés el seu avantatge. Una gran segona meitat de Ludovic Fabregas, en què ha anotat cinc llançaments, ha permès els blaugranes augmentar la renda fins als set gols finals (26-33).

Els de Carlos Ortega tornen a Barcelona amb la desena victòria en deu jornades de Lliga i ja pensen en el partit de Champions del proper dijous (20:45h) contra el Lomza Vive Kielce, al Palau.

Fitxa del partit

Frigoríficos Morrazo, 26

Barça, 33

Frigoríficos Morrazo: Quintas (-), Botet (4), Díaz (-), Fernández (1), Iglesias (2), López (-), Monteiro (2) -set inicial-, Aizen (3), Asensio (2), Forns (-), González (1), Menduiña (3), Rodríguez (3), Salgado (2), Simes (3), Solino (-).

Barça: Pérez de Vargas (-), Blaz Janc (5), Dika Mem (3), Ludovic Fabregas (6), Ángel Fernández (1), Domen Makuc (1) i N’Guessan (3) -set inicial-, Aitor Ariño (5), Luka Cindric (-), Pablo Urdangarin (-), Haniel Langaro (1), Maciel (-), Artur Parera (-), Richardson (6), Thiagus Petrus (-) i Ali Zein (2).

Parcials: 3-3, 5-4, 7-5, 10-8, 11-12, 12-15 (descans), 14-20, 16-21, 17-22, 25-29, 26-33.

Àrbitres: García Mosquera i Rodríguez Rodríguez.