Duel de nivell contra el València Basket

Duel de nivell contra el València Basket

Els de Saras comencen contra el Valencia una sèrie de quatre partits en set dies (diumenge, 18:30h)

El Barça rep aquest diumenge, a les 18:30h i en directe per Movistar+, el Valencia Basket en la que serà la 10a jornada de la Lliga Endesa. Els blaugranes, que han començat la temporada amb un 9-0, buscaran el desè triomf i d’aquesta manera el seu millor inici de la història des de la creació de l’ACB.

El rival

Arriba al Palau després de sumar una gran victòria en Eurocup a la pista de la Virtus de Bolonya. L’equip que dirigeix Joan Peñarroya té en el montenegrí Bojan Dubljevic el seu jugador més valorat amb 19 crèdits gràcies als seus 15 punts i 7 rebots per partit. Jugadors com Prepelic (15,5), Dimitrijevic (12) o Hermannsson (12) superen la desena de punts i tampoc cal oblidar homes com López -Aróstegui, Puerto, Pradilla, Rivero o Millán Jiménez.

L’exblaugrana Victor Claver, lesionat, no podrà rebre l’escalf del públic blaugrana en la que hauria estat la seva tornada al Palau després de cinc anys com a culer.

El Barça

Afronta el primer dels quatre partits que disputarà en set dies: València Basket, CSKA, Asvel i Burgos. L’exigència en aquest tram de la temporada és màxima i els de Saras són conscients que al Palau Blaugrana no poden fallar per seguir una setmana més en el lideratge de la competició domèstica.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut