Presentat el nou córner de bàsquet a la Barça Store

Presentat el nou córner de bàsquet a la Barça Store

Saras, Mirotic i Sergi Martínez, tres dels protagonistes de la inauguració

Tots els aficionats del Barça de bàsquet tenen des d’aquest dissabte un nou espai de bàsquet a la Barça Store. Ubicat a la primera planta, aquest nou córner de bàsquet.

En aquest acte d’inauguració hi ha estat present el directiu responsable de la secció de bàsquet, Josep Cubells, així com el també directiu Miquel Camps. Pel que fa al primer equip masculí de bàsquet, l’entrenador Sarunas Jasikevicius i els jugadors Nikola Mirotic i Sergi Martínez han visitat l’espai.

També han participat de l’acte Júlia Rueda i Judit Valero, del Barça CBS, Carles Molina, del Barça cadira de rodes, Daniel Baldé, jugador del bàsquet formatiu i Audie Norris, ambaixador del Barça.

Després de les presentacions, i també un cop els jugadors han donat resposta a diferents preguntes formulades, s’ha passat al moment més esperat per al públic que s’ha acostat a la Barça Store: la signatura d’autògrafs i fotografies per espai de més de 45 minuts.

Cal destacar que els presents en aquest acte han pogut gaudir d’una promoció 2x1 en productes de bàsquet. Per la compra d’una samarreta de joc els aficionats s’han emportat una de talla infantil o uns pantalons de manera gratuïta. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut