FC Barcelona Femení - Hoffenheim: A Europa, tampoc les frenen (4-0)

FC Barcelona Femení - Hoffenheim: A Europa, tampoc les frenen (4-0)

Les blaugranes han imposat la seva lògica en el marcador i en el joc per assolir el tercer triomf a la Champions

No importa el rival, i tampoc la seva manera d'entendre el futbol. Perquè el Barça Femení imposa la seva lògica en el marcador i en el joc. Davant el Hoffenheim (4-0), a través del control absolut de la pilota, les culers han construït i amarrat el dotzè triomf consecutiu del curs; el tercer en la Champions League

 

Neguen el rival

Ben aviat, el Barça ha demostrat, una vegada més, fam de gol a Europa. Una festivitat al minut sis de Jennifer Hermoso que ha contrarestat amb l'efímera i més matinera aproximació alemanya, anul·lada per fora de joc. Molts aficionats d'un entregat Johan Cruyff s'han perdut aquesta única acció ofensiva del Hoffenheim; en un estat de letargia atacant durant tota la primera part.

El discurs ha estat monopolitzat per les blaugranes. Amb una pressió asfixiant i una circulació de pilota vertiginosa, enaltida amb el 2-0 d'Alexia. Un llançament de falta que quasi obliga a canviar la xarxa de Tufekovic. Petrificada amb la potència impresa per l'excel·lent capitana culer. Autora també de la tercera diana davant les de Sinsheim, incapaces d'exhibir arguments atractius. I és que el Barça els hi ha reescrit el seu joc. Al Johan no hi ha hagut ni rastre d'un Hoffenheim de futbol atrevit i ofensiu; al contrari, s'ha vist un conjunt tancat al darrere, concentrat en defensar. 

Arrodoneixen la golejada

I és que al llarg d'aquesta jornada 3 de Champions, les de Jonatan Giráldez han estat insaciables en atac i inalterables en la rereguarda; també per la col·laboració de la sempre concentrada Sandra Paños. Guiades per una magistral 11, les culers han navegat en la calma del 3-0. Alterada per les apagades de llum del Johan Cruyff i per les aproximacions locals desbaratades per Tufekovic. Permeable, per fi, amb el quart de Marta Torrejón, substituïda posteriorment per la debutant Baradad, després d'una assistència de la millor jugadora d'Europa, Alexia. 

Així doncs, el Barça segueix el seu pas triomfal aquest curs. A Europa, tampoc importa el rival, ja que les blaugranes van sumant de tres en tres; ja acumulen nou unitats al capdamunt de la classificació del grup C. Imparables!

FITXA DEL PARTIT 

Barça, 4
Hoffenheim, 0

Barça: Sandra Paños, Marta Torrejón (Baradad, min. 86), Paredes, Mapi León, Rolfö (Leila, min. 63), Guijarro (Engen, min. 78), Alexia, Jennifer Hermoso, Martens, Aitana (Pina, min. 78) i Oshoala (Crnogorčević, min. 63)
Hoffenheim: Tufekovic, Wienroither, Bühler, Specht, Naschenweng, De Caigny (Hagel, min. 66), Dongus (Harsch, min. 66), Feldkamp (Corley, min. 66), Billa (Leimenstoll, min. 81), Linder i Brand (Steinert, min. 81)

Gols: 1-0, Jennifer Hermoso (min. 5); 2-0, Alexia (min. 19); 3-0, Alexia (min. 34); 4-0, Marta Torrejón (min. 74)

Àrbitra: Sara Persson. Ha amonestat amb targeta groga la local Patri (min. 7) i la visitant Naschenweng (min. 37)

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut