El Baskonia visita el Palau en partit europeu

El Baskonia visita el Palau en partit europeu

Els de Saras volen tornar al camí de la victòria a Europa (dijous, 21h)

El Barça rep el Bitci Baskonia aquest dijous, a les 21h i en directe per DAZN i Movistar+, en la que serà la 9a jornada de l’Eurolliga. Els blaugranes, que han perdut dos partits seguits a les pistes del Maccabi i de l’Olimpia de Milà, volen trencar aquesta ratxa al Palau.

El rival

Ocupa la 15a posició a Europa, amb un balanç de 3-5, i també té entre cella i cella tornar a vèncer després d’haver perdut tres partits de forma consecutiva. Dusko Ivanovic té en Simone Fontecchio el seu màxim anotador amb una mitjana de 12,9 punts, seguit de Giedraitis i Wade Baldwin amb 12 i 11,6 punts respectivament. Tampoc cal oblidar homes com Granger, Nnoko, Costello, Enoch, Sedekerskis, Marinkovic o el base Lamar Peters, nou reforç de l’equip baskonista.

El Barça

És conscient de la dificultat del partit i també de la importància de tornar a guanyar per seguir en el grup capdavanter a l’Eurolliga. “Hem de tenir respecte per al Baskonia, però abans també respecte per nosaltres mateixos. Necessitem la victòria en aquesta competició”, ha comentat l’entrenador Sarunas Jasikevicius a la prèvia del partit.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut