Insígnies d’or i brillants als socis i sòcies que compleixen 75 anys de vinculació al Barça

Insígnies d’or i brillants als socis i sòcies que compleixen 75 anys de vinculació al Barça

Joan Laporta presideix dos actes que reprenen els reconeixements a la fidelitat dels socis, que van haver de ser aturats per la pandèmia

Després d’una llarga aturada a causa de la pandèmia, els actes socials es van incorporant a poc a poc a l’activitat del Club i als darres dies s’han reprès els actes de lliurament d’insígnies en reconeixement a la fidelitat dels socis, amb dues entregues de les insígnies d’or i brillants a uns cinquanta socis que celebren aquest 2021 els seus 75 anys de vinculació al Club.

El president Joan Laporta, acompanyat de la vicepresidenta institucional Elena Fort, al primer acte, i del vicepresident de l'Àrea Social Antonio Escudero, en el segon, així com del directiu de l'Àrea Social Josep Ignasi Macià, en els dos casos, ha presidit cada acte i personalment ha lliurat les insígnies als socis, que han vingut acompanyats de familiars i amics, en uns actes molt emotius en els quals s’ha fet un petit homenatge a uns socis que des de fa molts anys mantenen la seva fidelitat al Barça.

Aquests lliurament, celebrats els dies 9 i 15 de novembre a la Llotja President Suñol del Camp Nou, han representat la represa de les entregues d’insígnies, amb els quals el Club reconeix el sentiment blaugrana dels socis en el moment de celebrar els seus 75, 50 o 25 anys de socis, des que es van aturar el mes de març del 2020.

Joan Laporta ha dirigit unes paraules a tots els assistents a l'inici de cada acte en les que ha destacat l'emotivitat d'un acte com aquest: "Entre tots els actes que fem al Club, aquest és el que ens fa més il·lusió perquè la gratitud que el Club a de tenir per tots vosaltres és immensa". El president ha afegit que "és un acte de gran carga simbòlica, perquè vosaltres, que vau veure el camp de Les Corts i la construcció del Camp Nou, sou els autèntics testimonis de la nostra història, i en uns temps difícils vau agafar tot un compromís amb el Club, la ciutat i el nostre país". 

Una llarga vida de suport al Barça

Els socis que han rebut la insígnia d’or i brillants van fer-se del Barça de molt joves i han mantingut al llarg de la seva vida el seu suport i amor barcelonista, i signifiquen tot un model per a les generacions de socis que han vingut al seu darrere. El fet de complir 75 anys de socis, indica que es van associar al Club l’any 1946, en un període difícil i en moments molt durs per al país i per al FC Barcelona. Per aquest motiu, cal valorar el gran mèrit de tots ells, que  van agafar el compromís de fer-se socis de l’Entitat, i col·laborar d’aquesta manera al creixement del Barça.

Entre els socis que han rebut la seva insígnia ha sobresortit la presència de tres germanes que amb 91, 87 i 86 anys han rebut totes juntes la insígnia d'or i brillants, així com dos germans bessons que també han compartit 75 anys de barcelonisme.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut