Un Barça regular s’emporta la victòria.

Un Barça regular s’emporta la victòria.

L'equip de Fredinson Mosquera fa la feina davant un combatiu Mediterraneo.

L’equip de voleibol masculí es desplaçava a Castelló a jugar un partit contra el segon classificat. El primer set començava amb un Barça seriós i ràpidament es col·locava 0-6. El CV Mediterraneo poc va poder fer amb davant uns blaugranes amb les idees molt clares.

Al segon set el Barça va començar molt fort, arribant a un 6-16 a la meitat del set. On els jugadors de Fredinson Mosquera van continuar com una piconadora i finalitzant el set amb un contundent 12-25.

L’últim set va ser la mateixa direcció, on els blaugranes molt forts i segurs de si mateixos per acabar amb un 15-25 final.

El BARÇA CVB lluita fins al final.

Les jugadores de Lucía Bregar lluiten un partit contra un rival directe per la classificació per la Copa de la Reina.

El primer set el Barça dominava fins a posar-se 16-20, davant aquest marcador les jugadores locals van tirar d’experiència i davant la seva afició van remuntar per acabar amb un 26-24.

El segon set, les jugadores del Barça no volien que se'ls hi escapés i van lluitar per sobre dels seus esforços davant un lluitador Haro. Finalment després d'un set llarguíssim les blaugranes es van imposar per 30-32.

El tercer set, l'equip local no es va confiar i va utilitzar la veterania de les seves jugadores per sentenciar ràpidament el set per 25-17.

El quart set les jugadores de Lucía Bregar, van remuntar un 22-18 i van acabar sobreposant-se en un ajustat 24-26.

Al tie-break, un parcial d'inici de 7-2 va fer que les joves jugadores blaugranes anessin a remolc tot i forçar un 13-12 que donava alguna esperança, però que va finalitzar amb un 15-12 al tie-break.

Destacar l’actuació de Rosa Mesquida que tot i entrar al quart set i va aportar un punt de qualitat en la recepció i intensitat defensiva que van ser determinants per forçar el desempat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut