Segueixen demostrant que són un gran equip

Amb un gran treball d'equip, lluiten fins al final i s'emporten una valuosa victòria de Zamora.

Després d'un 12 a 0 inicial, Ainhoa López, Abie Wolf i Alejandra Quirante s'encarregarien de reduir les diferències 17 a 10 en el primer quart.

En el segon període el Barça CBS es va posar per davant 21 a 23. Eren moments de joc d'una Carolina Guerrero molt inspirada, per arribar al descans amb empat a 29 amb un 2+1 de Kristina Rakovic que també va disputar un gran partit, 20 de valoració 12 punts.

Després del descans, les blaugranes van fer un bon parcial i es van escapar al marcador 32 a 39. Però les de Jacinto Carbajal van escurçar la puntuació amb tirs de triple. Tot i fer 7 de 30 en el partit, en acabar el tercer quart el resultat era de 46 a 45, i tot estava per decidir.

En el darrer quart el Zamarat posava el peu a l'accelerador i posava un avantatge de 4 punts amb triple d'Isa Latorre a tres minuts del final, i, mancant un minut amb 54 a 54, Wolf i Rakovic van decidir el partit i es s’emporten una victòria per 54 a 60 que suposava un cop sobre la taula davant un rival directe en la classificació.