Xavi dirigeix el seu primer entrenament

Xavi dirigeix el seu primer entrenament

Abans de la sessió, el president Joan Laporta ha volgut saludar el nou entrenador, el cos tècnic i els futbolistes disponibles en aquesta primera sessió del de Terrassa

Presentació feta i primer entrenament dut a terme. Xavi Hernández va signar aquest dilluns el seu contracte com a entrenador del FC Barcelona i ja aquest dimarts s’ha posat a treballar. Sense els internacionals, que aquests dies estan concentrats amb les seves seleccions, però amb la resta de disponibles del primer equip més Comas, Mika Mármol, Álvaro Sanz, Ez Abde, Jutglà, Aranda i I. Akhomach, del Barça B.

 


Abans de l’entrenament, el president Joan Laporta ha visitat la Ciutat Esportiva i ha saludat Xavi, el cos tècnic i els futbolistes. També hi han estat presents el vicepresident esportiu Rafa Yuste, el director de futbol Mateu Alemany, el director de l'àrea internacional Jordi Cruyff i el responsable de la secretaria tècnica Ramon Planes.

Posteriorment, l'equip ha saltat a la gespa per dur a terme la sessió prevista al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva Joan Gamper, la primera de Xavi al capdavant de l’equip.

MRG_7990

Així, ha pogut tenir una primera presa de contacte amb els seus nous jugadors i ha pogut començar a treballar per preparar el partit de Lliga contra l’Espanyol del dissabte 20 de novembre.

Ara, el proper entrenament serà aquest dimecres, també a les 11 hores. Mateix horari en què s’exercitaran el dijous i el divendres. El cap de setmana l’equip tindrà festa.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut