Ben tornat a casa, Xavi!

Ben tornat a casa, Xavi!

9.422 aficionats han omplert la tribuna del Camp Nou per donar la benvinguda al nou entrenador culer, en una jornada plena d'il·lusió

"Això no és un adéu, és un fins aviat", va dir Xavi Hernández el dia del seu comiat. I, sis anys i mig després, el rellotge del 8 de novembre de 2021 marcava les 13.29 hores quan Xavi ha tornat a trepitjar la gespa del Camp Nou i ha saludat, de nou, l’afició.


Uns aficionats blaugrana que han omplert 9.422 localitats de Tribuna des de les 11.30 hores del matí, tot esperant per veure el flamant nou tècnic del FC Barcelona. Entrenador que és una llegenda del Club, amb 17 temporades com a jugador del primer equip i una forma d'entendre el futbol única, màgica, que va fer viure el Barça els millors anys de la seva vida.

Així, tard o d'hora els camins de Xavi i el Barça s'havien de tornar a trobar. I el retorn a casa s'ha convertit en realitat quan, a les 13.33 hores i acompanyat pel president Joan Laporta, ha signat el seu contracte com a nou entrenador culer, sobre la mateixa gespa del Camp Nou i al davant de tota la seva família.

RUIZ9029

"Treballarem amb exigència per aconseguir els èxits"

Quines han estat les primeres paraules de Xavi davant l’afició? Doncs un missatge d'il·lusió, motivant tot i ser conscient de les dificultats, que ha arrencat els càntics del públic: "Estic molt il·lusionat. Vull donar les gràcies al Club i a vosaltres, que m'heu fet posar la pell de gallina. Només us vull dir una cosa: som el millor club del món i treballarem amb molta exigència per aconseguir els èxits. No ens podem permetre empatar i perdre. Som el Barça i hem de guanyar cada partit".

A més, posteriorment, ha afegit: "No sabeu com estic d'emocionat. Us necessitem, sobretot en els mals moments. Estem en una situació difícil com a Club, però ara hem de pensar exclusivament en el Barça".

També s'ha dirigit a la grada Joan Laporta, amb un missatge ben clar i directe: "Avui és un dia que marcarà la història del Club".

Un acte de presentació obert, el primer després de la pandèmia, que s'ha tancat amb fotografies amb la família i un passeig de Xavi per la gespa per tal de saludar tots els aficionats presents al Camp Nou.

RUIZ9083

La jornada no ha finalitzat aquí perquè, posteriorment, ha estat el torn de compartir les seves primeres impressions amb la premsa, en una compareixença duta a terme a la sala de premsa del Camp Nou.

Mateix missatge, mateixa il·lusió i mateixes ganes de començar, ja aquest dimarts amb el seu primer entrenament. L'era Xavi ja és una realitat

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut