Xavi dirigirà el primer entrenament aquest dimarts 9 de novembre

Xavi dirigirà el primer entrenament aquest dimarts 9 de novembre

Després de l'empat a Balaídos, serà la següent sessió de la plantilla blaugrana que no comptarà amb la presència dels internacionals

Aquest dimarts 9 de novembre a les 11 hores serà el primer entrenament de Xavi Hernández com a tècnic blaugrana. Una sessió que arribarà després de la presentació del llegendari migcampista de La Masia. Recordem que aquest dilluns 8 de novembre, el de Terrassa serà presentat al Camp Nou en un acte obert al públic. 

Xavi començarà a dirigir la plantilla blaugrana, però amb l'absència dels internacionals culers convocats amb les seves respectives seleccions. Jordi Alba, Sergio Busquets i Gavi (Espanya), Philippe Coutinho (Brasil), Ronald Araujo (Uruguai), Ter Stegen (Alemanya), Frenkie de Jong i Memphis Depay (Holanda), Clément Lenglet (França) i Yusuf Demir (Àustria). 

L'ex blaugrana tindrà aquesta aturada de seleccions per començar a preparar els detalls per al partit contra l'Espanyol. El dissabte 20 de novembre (21 hores) es reprendrà la Lliga per al Barça. Un partit al Camp Nou que tindrà molta expectativa, ja que serà el primer de Xavi a l'àrea tècnica barcelonista. 

Un tècnic acostumat a guanyar que en la seva primera sessió ja començarà a treballar amb els seus nous futbolistes per assolir el triomf. "Entrenarem amb molta exigència i competirem bé", va comentar el nou tècnic del FC Barcelona en la seva arribada a la Ciutat Comtal el passat 6 de novembre. Ara, la següent activitat planificada en l'agenda de Xavi Hernández serà el seu primer entrenament a les ordres de la primera plantilla barcelonista. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut