Obradoiro - Barça: La ratxa no s'atura (64-79)
Ofert per

Els de Sarunas Jasikevicius tornen a guanyar a la Lliga i continuen com a únic equip invicte de la competició domèstica

9 partits disputats... i 9 victòries! El Barça de bàsquet segueix invicte a la Lliga després de guanyar el Monbus Obradoiro, en la jornada 9 de l'ACB, i manté el liderat de la classificació. Gràcies a un partit, disputat al Fontes do Sar, en què ha estat superior pràcticament en tot moment. També pel lideratge de Mirotic, Davies i Laprovittola, que han aparegut en els moments clau per no patir pel triomf.

Solvència blaugrana

El Barça ha sortit endollat des de l’inici i no ha donat opcions a un Obradoiro que s’ha trobat amb un equip blaugrana molt encertat. De fet, en els primers minuts de joc, tres triples del Barça pràcticament consecutius, a través de Sanli, Mirotic i Laprovittola, han donat el primer gran avantatge per als visitants (4-11, min 4).

Un impuls que el Barça ha mantingut, exquisit en atac i sòlid en defensa per tal de dificultar la feina als locals (13-23, min 10). A més, una cistella de Davies i un triple de Kuric (13-28, min 23) han posat la màxima de la primera part (+15).

Però els gallecs no han baixat els braços i, a poc a poc, han anat trobant l’encert que els hi havia faltat per retallar diferències. Així, un parcial de 9-3 ha posat el 33-39 a falta de pocs segons per al final, mentre que un triple sobre la botzina d’Scrubb ha tornat a donar vida l’Obradoiro abans del descans (36-39, min 20).

Però, després del pas pels vestidors, la resposta del Barça ha estat contundent, amb un parcial de 13-26 que, pràcticament, ha decidit l’enfrontament. Novament, els de Sarunas Jasikevicius han enfortit la seva defensa i s’han trobat més còmodes en atac per seguir ampliant diferències.

Un triple de Laprovittola, de fet, ha tornat a posar el +10 (46-56, min 27). I cinc punts consecutius de Hayes-Davis, amb un triple i una cistella de dos, han posat la màxima (49-67, min 31).

Una renda que, ara sí, el Barça ja ha pogut mantenir fins al final (64-79, min 40) per tal de sumar una nova victòria a l’ACB i seguir comptant totes les jornades per triomfs.